Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A sztárok csak a smink hiánya...

A sztárok csak a smink hiánya nélkül ilyen rondák vagy azért is mert sok stressz éri őket? (van néhány kép is)

2009. aug. 22. 10:02
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
50%

megkérdezhetem hány éves vagy? (kérdező)

mert van egy tippem, nem te vagy az a 15 éves lány aki egy előző kérdésnél (kik a legjobb nők a sztárvilágban vagy valami hasonló) beírta, hogy milyen rondák smink nélkül és te ezen röhögsz?

elnézést ha nem.

2009. aug. 22. 14:18
 22/58 A kérdező kommentje:

a hírességeket nem azért szeretjük mert tehetségesek hanem azért mert szépek?

Rihanna szépen énekel. ha nem úgy nézne ki mint ahogy most akkor már nem szeretnénk annyira?

2009. aug. 22. 14:20
 23/58 A kérdező kommentje:
nem, de egyetértek vele
2009. aug. 22. 14:21
 24/58 anonim ***** válasza:
45%

Hogy ennyire tudatlan legyen valaki :

1.) Egyáltalán nem néznek ki annyira másnak sminkbe és smink nélkül,mint ahogy te azt beállítod. (vagy nem jó a szemed,az meg szoc.problem)

2.) Miért kell akkor sminkelni őket?

Azért mert az a szakmájuk,hogy "tökéletesek" legyenek.

Mindig a lehető legjobbat és legtöbbet kell kihozni

belőlük.De ezt nem jelenti azt hogy smink nélkül

ne lennének szépek.Mig sminkkel gyönyörűek,addig smink nélkül meg szépek.

Ronda az meg te vagy.Irigy is.Az meg mégrondább.

Szeretnél te úgy kinézni,mint bármelyikőjük..

és akkor már nem is emlékeznél a kommentjeidre,

hogy jajj milyen hamis lennék akkor bla bla:)

Tipikus nő amugy:)

2009. aug. 22. 14:23
 25/58 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 22. 14:30
 26/58 anonim ***** válasza:
22%

14:23-al egyetértek.

Kedves kérdező, nem a smink teszi őket híressé, ahogy engem se a smink tesz 10 éve sikeressé a közönség előtt. De ha valaki már közönség előtt áll, akkor oda nem állhat ki akárhogy. Vagy te kiállnál közönség elé topisan? A boltba ugyanúgy lemegyünk egy melegítőben, mint bárki más, mi is izzadunk a nagy melegben nyáron, és ugyanúgy megfázunk télen és tüsszögünk piros orral. Szeretnél te a helyükben (vagy akár az enyémben) lenni, de attól félek, ha megtudnád, hogy tényleg mi munkából áll ez az egész, nem lennél olyan nagy legény, hogy még kritizálni is legyen kedved. Szóval fogd vissza magad, vagy próbáld utánu(n)k csinálni.

2009. aug. 22. 14:36
 27/58 A kérdező kommentje:
kiállhatok a közönség elé, de én máshoz értek, mint a szórakoztatóiparban lévők, de ha mégis oda kerülne a sor kiállnék smink nélkül, mert én felvállalnám a természetes szépségem.
2009. aug. 22. 14:44
 28/58 anonim ***** válasza:
42%
Hát nem tudom hogy csak az én ízlésemmel van e gond, de sztem rihannán kívül mindegyik sztár szép volt smink nélkül, egyszerűen csak természetes így az arcuk, úgy meg feltúrbózták és dögösebb jobban néz ki stb. De smink nélkül sincs baj az arcuknak, úgy természetesek és ha így látom őket akkor érzem úgy hogy tényleg ők is emberek. Semmi baj nincs ezekkel a képekkel, sterssz van az életükben de egyszerűen ők is öregszenek(már amelyik, az ifjabbaknak sztem smink nélkül si szép a bőre). Nem érzem magam elfogultnak, engem nem győztek meg ezek a képek hogy csúnyák lennének, egyszerűen csak emberek.
2009. aug. 22. 14:45
 29/58 anonim ***** válasza:
47%

Nem értem, miért kéne utánad csinálnia, ahhoz, hogy kritizálhasson? Vagy csak a pozitív kritika a jó? Aki jót mond rólad (róluk), az sem csinálta azt, amit te, de ő jót mond, hát rendben van? Negatív kritika is létezik, amíg valaki nem vulgáris, addig miért probléma?

Annyiban nincs igaza a kérdezőnek, hogy ezek a sztárok valóban nem csúnyák smink nélkül sem. De ez azért lehet relatív is. Lehet, hogy a kérdező tehetséges valamilyen sportban, lehet, hogy beszél x nyelven, vagy nagyon jól főz, akármi...akkor már ő sikeres valamiben, tehát akár kritizálhat is mást. Gondolom, te még soha nem mondtad mondjuk egy kenyérre, vagy étteremben egy ételre, hogy ez milyen rossz...Ha igen, milyen jogon mondod te ezt? Esetleg nagyon jól főzöl, annyira, hogy bevállalnád napi több száz/ezer ember élelmezését? Vagy akkor ne kritizálj se fodrászt, se sofőrt, se politikust, senkit, amíg nem csinálod azt, amit ők....

A kérdezőnek és bárki másnak joga van azt mondani, hogy valaki csúnya, lényeg, hogy ne legyen vulgáris. Neked jogod van nem egyet érteni vele, de ahhoz nincs jogod, hogy megmondd, mit ne mondjon.

2009. aug. 22. 14:46
 30/58 A kérdező kommentje:
én Rihannát szépnek tartom csak nem értem miért kell agyonsminkelni
2009. aug. 22. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!