A sztárok csak a smink hiánya nélkül ilyen rondák vagy azért is mert sok stressz éri őket? (van néhány kép is)
"kiállhatok a közönség elé, de én máshoz értek, mint a szórakoztatóiparban lévők, de ha mégis oda kerülne a sor kiállnék smink nélkül, mert én felvállalnám a természetes szépségem. "
Nem is keresnél dollármilliókat a " természetes" kinézeteddel...
A szórakoztatóipar pedig erről szól könyörgöm! Nem barinőidről van szó a nádas melleti dizsibe.EZ a szakma a külsőségekről szól,főleg mostanában.Itt senkit nem érdekelnek a szerinted helyes arcocskád.Oda gyönyörű pofi kell.
Amúgy saját magadnak mondasz ellent.. azt kérdezted hogyha nem lennének sminkelten szépek a sztárok akkor már nem is szeretnénk őket,meg hogy szerinted Rihanna szépen énekel,és a tehetségnek kéne hogy fontosabb legyen,akkor itt a nagy kérdés :
akkor
MIT FIKÁZOD TE HOGY HOGY NÉZNEK KI?
(ha már számodra nem a külső a fontos,hanem a tehetséged hozod előtérbe,mégis a külsejükön csámcsogsz..hogy is van ez?!
Tényleg érdekelne ennek az ellentmondásos hozzáállásodnak a magyarázata..
kikerülted a kérdést...
Szóval?
" ha ez az egész a külsőségekről szól akkor miért nem mindenki modell ha már annyira szépnek tartjuk őket? nem kell énekelni, sem színészkedni akkor is híresek lehetnének, így csak a stressz éri őket "
Olyan benga vagy bocsi,de inkább ne is írj,mert egyre csak lejebb csúszol..most megint kamuzol..azt kérdezed hogy akkor miért nem modellkednek? hehe.. te még azokat is kifikázod..tyra banks például modell (volt)...elég híres..
ebből már nem jössz ki.hagyjuk is.
igen, tudom, hogy Tyra modell, de a többség nem. néztem is a műsorát és ott voltak szép lányok, csak épp nem nyertek
és igen azt is tudom, hogy már a sárga föld alatt vagyok, de van egy véleményem ami mellett kiállok
nem a véleményed miatt vagy a sárga föld alatt,hanem az értelmi szinted miatt.. a kommentjeid..ellentmondások halmaza..és hogy nem tudsz válaszolni egy egyzserű kérdésre,csak tereléssel.
Amúgy meg elég provokatívan tetted fel a főkérdésed,amivel megspórolhattál volna pár kellemetlen mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!