Sminkelősök! Honnan látom hogy hova kell tenni a homlokra a fényt? És hogyan kell az álltól fülig részt kontúrozni (állkapocs)?
Fura alakokat tud felvenni a homlokom, ha nem jó helyre teszem a fényt és eddig még nem találtam el a megfelelő helyét. Honnan, milyen szögből lehet látni hogy hova kell?
A szemöldökcsonton-, arccsonton-, orrnyergen- és végen, száj felett-, és az állon megtaláltam hogy hova kell, de a homlokomon nem.
???
A másik az állkapocs probléma: az arc többi részén minden stimm a kontúrnál, de ott megint nem tudom hova kell tenni, hogy ne nagyítsa meg optikailag.
Homlokra az orrnyerektől kiindulva vidd fel legyező formába. Ne túl magasra, de ne is középre, mert attól domború lesz a homlokod. Rögtön az orrnyerged felé, legyező alakban. Az állkapcsodra pedig oda, ahol keskenyíteni szeretnéd. Ha kontúr színt viszel fel, nem highlightert, akkor nem kéne nagyítania. Oldalra próbáld meg az állkapcsodra a fület alatt, ahol szögletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!