Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Azon akiknek már volt állkapoc...

Azon akiknek már volt állkapocs műtétje! Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak azért írok hogy benne legyen a megválaszoltjaim között, mert nekem is lehet hogy kell, és kíváncsi vagyok :)
2010. aug. 7. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Kicsinyites vagy nagyobbitas?
2010. aug. 7. 17:18
 3/6 A kérdező kommentje:
nagyobbbítás
2010. aug. 7. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Huhh na erre én is kíváncsi vagyok.Hogyan csinálják mennyibe kerül?Nekem kicsinyíteni kellene.
2010. aug. 7. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyobbitas: Ajak beultetes.

Az egyik legolcsobb es legkonnyebb munka.

Belulrol also fogsor alatti vagas, implatimum helyezese. 2 hetig nehez lesz eves, beszed, nevetes. Szivoszalazni kell, huzodni for a vagas. Gyorsan gyogyul, egyaltalan nem lesz lathato. Dokival egyutt kivalaszthatod implatimut. Vigyazz, ne tul nagyra, eloreallora, mert ahogy oregszunk, az arcunk az ami eloszor osszemegy, megnyulik, logni fog, arc megcsontozodik Nem akarod, hogy boszorka ajakkal vegzodjel.

Nincs altalanos altatas, csak helyi erzestelenito. Igy meg jobb, olcsobb lenyegesen.

2010. aug. 8. 01:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Kicsinyites komplikaltabb. Csont reszeles, formalas, biztos altalanos altatas alatt. Hosszabb gyogyulas ido. Lenyegesen dragabb.
2010. aug. 8. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!