Kit ajánlanátok? Dr. Péter Zoltánt, vagy Dr. Molnár Csabát? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 19:56
1/7 anonim válasza:
Dr. Molnár Csabát ismerem, nála voltam konzultáción de végül én Dr. Fábián Zsoltot választottam. Molnár Csaba is szimpatikus volt, sok jót hallottam róla. Dr. Péter Zoltánról nem sokat tudok mondani.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, milyen műtétre készülsz, de dr. Péter Zoltánt több fórumtársam is dicséri, akik fülplasztikán voltak nála. Gondolom, más beavatkozásban is megbízható és ügyes.
3/7 Toncsi63 válasza:
Válaszd magadat. Ha nem tudod elfogadni a tested úgy ahogy van, sosem lesz vége a plasztikázásnak.
4/7 A kérdező kommentje:
egy nagyobb méretű anyajegyet szeretnék levetetni.
2011. aug. 20. 13:19
5/7 anonim válasza:
Dr. Péter Zoltán nagyon profin dolgozik én őt ajánlom!
6/7 anonim válasza:
Èn a helyedben elöbb a Schüßler-sókkal próbálkoznék.
Pld. NR."4"-el. (Kalium Chlorid D 6).
7/7 anonim válasza:
én egy esetleges konzultáció reményében kerestem fel péter zoltánt e-mailben, de rendkívül hanyag és nemtörődöm volt,a kérdéseimre nem válaszolt, és a leveleimre is csak napok múltán. olcsón dolgozik, az tény..
molnár csabáról azt hallottam, hogy pénzéhes és lehúzza az embereket.
péter zoltánnál 580 a mellnagyobbítás, csabánál 800 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!