Dr. Székely Péter II. (nőgyógyász) Debrecenben. Tapasztalatok?
Szia! Nekem Zatik Jánossal az volt a bajom, hogy mindenáron műteni akart! Pedig mondtam, hogy 19 évesen nekem ne csonkolgassa a méhszájamat, ha nem muszáj...erre rámvigyorgott, hogy ó, az csak egy kis műtét, meg nem olyan nagy darabot vágna ki...nem engedtem a műtétet, azóta rendbe jött a citológiám, kiderült, hogy csak gyulladás volt. Szerinte egyszerűbb vágni, mint kikezelni a problémát...de nekem nem mindegy, hogy műtenek-e vagy sem..Ő meg simán műtött volna 30.000ért...
Szerintem nagyon anyagias! 8000 forint volt egy vizsgálat, kb 10 percet töltöttem bent a magánrendelőben, valahogy olyan "lealacsonyítónak" éreztem a hangnemét. Nekem egyáltalán nem jött be sajnos :(! Ja, és mikor kérdeztem tőle, hogy esetleg a Klinikán tudna-e fogadni nem magándokiként, hanem simán, akkor azt mondta, hogy persze, másokkal is szokott ilyet csinálni, de azért hívjam fel, hogy bent lesz-e a Klinikán. Mikor eljött az újabb rákszűrés ideje, felhívtam, és mondta, hogy nem lesz bent egy hétig, menjek magánrendelésre, vagy várjam meg a hetet. Egy hét múlva felhívtam, akkor is mellébeszélt valamit, hogy 6hétig csak magánrendelésen van, menjek oda. Mondtam, hogy megbeszéltük, hogy sajnos nincs pénzem mindig magánrendelésre menni, ekkor arrogánsan közölte, hogy lehet menni máshoz is, őt ne "zaklassam" tovább..holott elvileg ő mondta, hogy mehetek hozzá a Klinikára is. Elég bunkó volt. Ja, és utólag kiderült, hogy nem is volt szabadságon, ugyanúgy bent volt a Klinikán is.
Bocsi, hogy hosszú lett..de nekem ez a véleményem, ettől függően másnak még bejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!