Debrecenben melyik óvoda a "legjobb"? Milyen szempontok alapján válasszak óvodát a kisfiamnak? Áchim András óvodáról tapasztalatok?
én csak arról tudok nyilatkozni, ahova jártam.
A Sínai Miklós utcai oviról, szerintem ez nagyon jó. :)
ott az a park legutóbb leszurtak valakit, volt ott egy mutogatós fickó és az újkertben sok a drogos.
nem különb a nagysándortelepnél...
SOha nem vinném a Sinayba. Az óvónők beképzeltek, a dajkák állandóan az udvart seprik, a gyerekek meg percekig kurjongatnak a vécén, hogy: kész vagyok! A lánomnak még est eis karimás volt a feneke a vécé ülőkétől. A múltkor is ordibál egy gyerek, elmegy az óvónő mellette. MIkor szóltam, hogy kész van a gyerek, azt mondja: majd jön a dajka néni, és ott hagyta.
Többször tapasztaltam, hogy az óvónő és dajka közt mekkora szakadék van, ennek mindig a gyerek issza meg a levét. Ráadásul, számtalanszor megtömték enni valóval, ha nem akarta megenni az ebédjét. Addig nem állhatott fel, míg volt a tányérján étel. heti rendszerességgel hányt a gyerekem. Én nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!