Alapozni meddig kell? Az állkapocs csontig?
Mármint az áll alatti részt és a nyakat nem kell, ugye? Vagy igen? Csak mert nekem tisztára tokát csinál szemből, ha a nyakam feléig alapozok, pedig már próbáltam kontúrozni is barnítóval az államtól a nyakam kezdetéig tartó részt, de valahogy nem jó úgy..
??
Az alapozóm egyáltalán nem üt el az arcszínemtől.
Ha az alapozód nem üt el az arcszínedtől(és amúgy is)bőven elég,ha az arcodat alapozod és a nyakadat/áll alatti részt hagyod..!
Gondolom,hétköznapokra vonatkozik a kérdésed,nem fotózásra,ezért felesleges nyakig bemázolni magad és a felsőidet összealapozózni.Nagyon kényelmetlen érzés,hidd el!
A bőrhibákat egy lightos,bőrszínhez illő alapozóval semlegesíteni lehet,utána pedig egy kis pirosítóval erősíteni a kontúrokat.Szerintem ne kínlódj a nyaki rész alapozásával,pláne nem a kontúrozásával!!:)
Oké!:) Csak mert valahogy úgy nem jó; a fölsőimet, vagy a felhajtott kabátgallért is úgy össze tudja fogni, meg tényleg valahogy már minden féle színnel, meg technikával, ecsettel próbáltam, de nem jó sehogy se.
Általában természetes fénynél sminkelek,(ha van) az alapozóm színe egyáltalán nem üt el az arcszínemtől viszont én is nagyon utálom ha valakire ránézek, és az álláig ilyen színű utána meg amolyan, és tökre látszik az alapozás.
Egyébként nem vagyok túlsúlyos, vagy ilyesmi, tehát alapvetően nincs tokám, de ha lealapozom akkor úgy tűnik, mintha lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!