Csúnya, pufadt, szögletes arcforma + kicsi szemek és széles állkapocs mivel kompenzálható?
egyet értek az előttem szólóhoz, hullámos haj.
A smink:
nagyobb szemek érdekében huzd ki a szemed szemceruzával. Van akinek nagyít a szemén (pl. nekem) van akinek kisebbnek tűnik ezt nem tudom megmagyarázni. Szemhéjtust használhatsz, valamint szemhéjpúder, ami belülről kifelé haladva sötétedik. a youtube-on találsz sminkes videókat sokat segítenek szerintem. Egy kis szempillaspirál, mivel a nagy és dus szempillák igézővé teszik a szemet. Aztán az arcodra egy kis pirosító vízszintesen. ahogy mutatja az első válaszoló linkje is.
remélem valamennyit segítettem:)
Szerintem a hosszú hullámos haj tényleg jó lenne.
Sminkben pedig a kis szemekhez főleg a világos színek kellenének a szemhéjadra, illetve a szemed alul fehér vagy krémszínű ceruzával húzd ki. A szempilláidhoz használj szempilla göndörítőt és szempillaspirált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!