Este a szemceruzát és szempillaspirált hogyan mossátok le az arcotokról?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 20:48
11/17 anonim válasza:
nem tom h miért nem jó a szappan,nekem a kozmetikusom mondta h nehogy szappannal mossam le az arcomat.csak ezért írtam =)
12/17 anonim válasza:
tusolas kozben tusfurdo. ha marad meg akkor utana garnier sminklemosoval (erzekeny borre) ha nem este tusolok akkor garnier, utana leoblitem es az arcom tobbi reszet avon clean & clear lemosoval.
14/17 anonim válasza:
vízzel :D a maradékot meg ami nem jön le azt szappannal, de nem úgy, hogy belemenjen a szemembe, csak ami körülötte megmarad :D nem tudom, miért ne lenne jó a szappan :D
15/17 anonim válasza:
testápolóval:) nekem a sminklemosó nem hozott le mindent...vettem 1 Baleásat és olcsó és tök sokáig elég..nálam bevált:)
16/17 anonim válasza:
Én jelenleg Avonos sminklemosót használok, de amelyik legjobban bevált az a Clinique sminklemosója. Na az mindent könnyen leszedett nekem és egyáltalán nem irritálta a szememet. Csak drága, 4ezer ft körül van.
17/17 a piccie Barbíííííí válasza:
sima sminklemosó krémmel, mindegy h milyen termékcsaládtól van!!! meg bármilyen egyszerű krém is jó, én ugy tudom h pl. a kézkrém is jó, csak nem menjen bele a szemedbe, és aztán jól mosd le, vagy akár a testápoló is jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!