Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Este a szemceruzát és szempill...

Este a szemceruzát és szempillaspirált hogyan mossátok le az arcotokról?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 20:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nivea krémmel (kék,kör alakú,lapos dobozos :-D
2009. aug. 12. 20:49
 2/17 anonim ***** válasza:
Aloeverás smink-leszedő kendővel
2009. aug. 12. 20:51
 3/17 anonim ***** válasza:
56%
Sminklemosóval...mi mással?
2009. aug. 12. 20:57
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem csak smink maradéka van estére az arcodon, hanem por, füst, izzadság és egyébb szennyeződések, amik a nap folyamán lerakódtak, ezt mind le kell tisztitani ahhoz, hogy a bőröd az éjszaka folyamán szabadon lélegezhessen. A sminket krémmel tudod legkönnyebben eltávolitani, azután langyos vizzel, és személy szerint én szappanmentes tisztitóval (alergiás vagyok a szappanra) tisztára mosom az arcom, majd alaposan leöblitem, és kicsit hideg vizzel megpaskolom. Úgy érzem ez igy nagyon jó a bőrnek. Mivel te nem vagy még 40 év feletti, az éjszakai krémet egyenlőre felejtd el, sajnos én már nem tehetem. 2-3 perc az egész, de idősebb korodra meglátod hálás leszel magadnak a pici törődésért.
2009. aug. 12. 21:02
 5/17 anonim ***** válasza:
Én mindig szappannal mosom le..
2009. aug. 12. 21:04
 6/17 anonim ***** válasza:
47%

a szappan az nem jó...

sminklemosóval még jó :D de mi mással? vagy krémmel...de ezek nem jutottak eszedbe alapból? xD

2009. aug. 12. 21:11
 7/17 anonim ***** válasza:
Balea (dm) arctisztító gél! Az levisz minden piszkot, sminket! Asszem 699 Ft, nagyon sokáig elég!
2009. aug. 12. 21:15
 8/17 anonim válasza:

Én Jhonson's babatörlővel (ha úgy tetszik popsitörlővel) szedem le a sminket, utána megmosom szappannal az arcom langyos vízzel, majd hideggel.

De van a Nivea-nak ilyen törlőkendője ami azt hiszem arcra van direkt.

2009. aug. 12. 21:25
 9/17 anonim ***** válasza:
folyékonyszappannal, nekem a sminklemosók nem hoznak le mindent
2009. aug. 12. 21:39
 10/17 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne jó a szappan?:D Én nem használok tusfürdőt, mert nagyon szárítja a bőröm, és néha allergiás reakciók lépnek fel.

Amilyen sminklemosókat próbáltam, eddig egy se szedte le normálisan :@

2009. aug. 12. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!