15 évesen sok lenne, ha használnék szempillaspirált vagy szemceruzát? Melyiket ajánljátok?
Dehogy lenne sok:)
Szerintem egy kis szempillaspirál simán jó. Egy bizonyos fokig természetes, nem feltűnő, mégis kiemeli a szemet.
A szemceruza nálunk nagy sláger volt anno gimnáziumban, de őszintén szólva a lányok 90%-a nem tudott ennyi idősen sminkelni, szóval nagyon hülyén festettek. Meg általában túl kihívóra is sikeredett. Én azt inkább alkalmakra hagynám :)
Szerintem egyáltalán nem lenne sok :]
Én az Essence márkát ajánlom, ár-érték arányban nagyon jók, Rossmannban tudod beszerezni a termékeiket. Esetleg nézelődhetsz előtte a nete: essence.eu
együtt se sok...énmindennap így sminkelek 15 vagyok és teljesen átlagos az osztályban:
alapozó, korrektor, púder egy kis rózsaszínes pirosító
szemceruza vmi színes vagy fekete szemh.púder spirál
:) nyugodtan használj.
hűűű szerintem elég a szempillaspirál, de most már a 15 évesek kemény fekete sminket is feltesznek :D
L*-*
Szerintem nem lenne sok egyáltalán. (:
de a por felejtős mert ha csak egy színt viszel fel úgy bénán hat ha többet az meg már kicsit sok.
tehát az arany közép út szerintem a tus. (:
csak tudni kell használni.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!