Hogyan szeditek le a sminket? Főleg a szempillaspirált és szemceruzát esténként hogy távolitjátok el?
Legfőképp a módszerre lennék kiváncsi...tehát ok, hogy krémmel meg hasonló, de pontosan hogyan?
Arra is szeretnék választ találni, hogy szükséges a szempillaspirált és szemceruzát napi rendszerességgel leszedni?
Hogy szoktátok?
Természetesen minden este le kell mosni, különben reggelre vagy fürdés közben elkenődik.
Gondolom, arcot mosni is legalább naponta szoktál. :)
Leszedni úgy szoktam, hogy vettem hozzá szemfestéklemosót. Annyira nem drága, és egy egész pici kell csak, így sokáig elég. Bármilyen olcsóbb márkát is lehet próbálni, nem lesz belőle gond.
Először teszek vattakorongra egy kicsit, azt rányomom a csukott szemhéjamra, és úgy hagyom kb. egy másodpercig. Aztán a másikon is.
Kétszer letörlöm fent, aztán kétszer a szem alatt, lent, és kész is van.
Pár másodperc.
A szempillaspirált vattakoronggal szoktam. Teszek rá egy pici testápolót, vagy sminklemosót, becsukom a szemem és lefelé irányuló mozdulatokkal áttörlöm a szempillákat. ettől tiszta festék lesz a szemem alatt a bőr, de azt egy mozdulattal le lehet törölni utána ugyanezzel a vattával.
A szemceruzát (ha csak kontúrvonal van), egy testápolós fültisztító pálcikával szoktam lemosni.
http://www.youtube.com/watch?v=g-BKg_8Q8kw
remélem segítettem.:D amúgy a videó magyar.:D(csak azért mielőtt még azt hinnéd hogy angol...:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!