Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14-18 éves Fiúk, Lányok!...

14-18 éves Fiúk, Lányok! DÖGÖS vagy ANGYALI?

Figyelt kérdés

Le szeretnék nyűgözni egy fiút az osztályomból de nem tudom hogy az évnyitóra milyen stílusban jelenjek meg.

Egy fekete, combközépig érő ruhára gondoltam, de nem tudom eldönteni inkább hivalkodó legyek ( vörös rúzs, szemhéjtus, esetleg szemhéjpúder,combig érő ruha, D mellméret stb. csak hogy kb.-re eltudjátok képzelni), vagy inkább legyek angyali( visszafogott babasmink nagy őzike szemek (sajnos a combig érő ruha + D mellméret itt is befigyel és így már kevésbé angyalibb :/).

Fiúk, szerintetek melyikkel tehetek nagyobb benyomást? Szerintetek melyik vonzóbb, mint barátnőjelölt?

A lányoktól pedig azt szeretném kérdezni, hogy ha egy 15 éves gimis lányt láttok aki a fent említett vörös rúzsos sminkben mászkál, akkor rögtön a rib**c szóra asszociáltok :D?Légyszi írjátok a válaszba hogy fiúk ill lányok vagytok-e! Előre is köszi a válaszokat!

2012. aug. 23. 20:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%
inkább agyra gyúrj. nevetségesen nézhetsz ki ennyi idősen ennyi sminkkel, pláne vörös rúzzsal. ha kell egy pasi, add magad. D mellméret befigyel? szomorú, hogy csak ezt tudod magadról hangoztatni, egy normális fiú les*arja a mellméreted, inkább az agyméretedet figyeli, azzal viszont te hadilábon állsz.
2012. aug. 26. 15:44
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem a mellméretet akartam kihangsúlyozni, csak azért írtam le hogy vizuálisan el tudjátok képzelni. Kérlek, a gyűlőlködést másthol folytasd!
2012. aug. 26. 19:44
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

15:44-es: OLTÁS

Amúgy én azért javasolnám az "angyali" verziót ahogy te nevezed mert hogy ha DÖGÖSEN állítasz oda mint egy kis ribizli akkor azt fogják mondani hogy:

"Nézd már ott van az lotyó,de jó segge van azért tolnám"

Ha viszont úgy jelensz meg mint egy igazi Donna(persze nem árt ha szép vagy) akkor viszont azt mondják majd hogy:

"Aszt figyeld de jól néz ki és milyen aranyos"(és azzal fogják egymást b@asztatni hogy ki mer először oda menni hozzád) Hidd el ez így van.

Felejtsd el a rúzst meg a ribirucit aztán öltözzél fel normálisan :)

Ami a legfontosabb hogy ad önmagad,ha meg ez nem tetszik neki akkor meg b@aszhatja,aztán keres olyat aki önmagadért szeret.

Sok sikert "angyalka"

2012. aug. 26. 22:03
 24/26 anonim ***** válasza:
Angyali legyen! 14/l
2012. aug. 27. 12:47
 25/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vegyél fel miniszoknyát, és smink sem kell!

Maradjon a térd feletti fekete szoknya+fehér blúz, magassarkú is maximum 4-5 cm vagy balerina!

Legyél elegáns, csinos, ez sokkal jobb mint ha ribizli lennél!

Angyalira szavazok :D

2012. aug. 30. 12:18
 26/26 anonim válasza:
Az inkább az angyali szerintem az sokkal szebb (fiú vagyok)
2012. szept. 27. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!