Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14-18 éves Fiúk, Lányok!...

14-18 éves Fiúk, Lányok! DÖGÖS vagy ANGYALI?

Figyelt kérdés

Le szeretnék nyűgözni egy fiút az osztályomból de nem tudom hogy az évnyitóra milyen stílusban jelenjek meg.

Egy fekete, combközépig érő ruhára gondoltam, de nem tudom eldönteni inkább hivalkodó legyek ( vörös rúzs, szemhéjtus, esetleg szemhéjpúder,combig érő ruha, D mellméret stb. csak hogy kb.-re eltudjátok képzelni), vagy inkább legyek angyali( visszafogott babasmink nagy őzike szemek (sajnos a combig érő ruha + D mellméret itt is befigyel és így már kevésbé angyalibb :/).

Fiúk, szerintetek melyikkel tehetek nagyobb benyomást? Szerintetek melyik vonzóbb, mint barátnőjelölt?

A lányoktól pedig azt szeretném kérdezni, hogy ha egy 15 éves gimis lányt láttok aki a fent említett vörös rúzsos sminkben mászkál, akkor rögtön a rib**c szóra asszociáltok :D?Légyszi írjátok a válaszba hogy fiúk ill lányok vagytok-e! Előre is köszi a válaszokat!

2012. aug. 23. 20:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%
Jaj kislány neked, még sokat kell tanulnod a csábításról XD
2012. aug. 23. 21:23
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Tündéri legyél :)
2012. aug. 23. 21:26
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Angyali ;) Én is úgy szoktam.. általában alapozó, kis pirosító, csillogó, színtelen szájfény és a szemem van kihangsúlyozva (szempillaspirál, esetleg felülre tus és alul egy kicsit kihúzom fekete szemceruzával). Kb. ennyit szoktam, szerintem pont elég.

És sok sikert Neked!! ;)

16/L

2012. aug. 23. 21:27
 14/26 anonim ***** válasza:
Igen még sokat kell tanulnod.Benne már több kilométer van mint benned de ahogy gondolod...Ha össze akartatok jönni akkor felesleges kiöltözködni...Mondjuk ha én tetszek valakinek és nekem is viszont nincs az az isten ami visszatartson attól hogy összejöjjünk...21:06 voltam
2012. aug. 23. 21:28
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a ruha es a magassarku nyugodtan mehet!:) sminkben legyel visszafogott (legalabbis latszolag): tokeletes bor,hatalmas ozike szemek,natur ajkak! A hajad legyen csillogo es dus. Bombasiker.
2012. aug. 23. 21:29
 16/26 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. aug. 23. 21:29
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért én kicsit ellenkezem, ne menj magassarkúba, abból jobb a balerinacipő, hisz gondolj bele, nem csak a fiút kéne elcsábítanod, hanem végigállnod egy ünnepséget, aztán még haza is kell menned nem? :D

Azt mondom, amit a többiek, natúr ajkak, szép kihangsúlyozott szemek, dús és fényes haj bombasiker, de a saját kényelmed érdekében nem vennék magassarkút :)

2012. aug. 23. 21:33
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Angyali!

19/F

2012. aug. 23. 21:57
 19/26 anonim ***** válasza:
88%
Az erős smink inkább elijeszti a pasikat. 15 éves kiscsajon meg elég viccesen is néz ki.
2012. aug. 24. 00:26
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

smink:anygali!

amúgy ha meglátok egy csajt évnyitón fekete miniruhában(főleg ha magassarkú társul hozzá) akkor igen,a r**anc szóra gondolok legelőször...bulira oké,de évnyitóra nem...tök egyértelmű hogy ki akarsz tűnni a tömegből hogy feltűnj valakinek és ez erőltetett...és az nem jó...inkább maradj a fehér ing+szoknya kombónál és így jöhet hozzá egy szép smink(mondjuk alapozó/púder,szempillaspirál,tus)

15/L

2012. aug. 24. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!