Lányok! Nagyon gáz az, ha valakinek normális az arca, és nem rak alapozót meg ilyeneket csak szemhéjfestéket meg pl szájfényt? Az nagyon gáz így? Véleményeket kérnék?
"Szóval szerintem az gáz,hogy ha valakin 1kg vakolat van."
-mondta a nő, aki nem tudja milyen érzés csúnyának lenni.
Szerintem sosem gáz tenni azért, hogy szebb legyen az ember...
Kérdésre válaszolva: ha alapból jó a bőröd, minek raknál rá alapozót?
Nekem is szép a bőröm, nincsenek pattanásaim vagy egyéb bőrhibáim. Nem használok alapozót, csak színezett hidratálót meg púdert, hogy ne csillogjon az arcom.
18/L
Szerintem sem gáz, sőt én jó dolognak tartom. Ha szép a bőröd, ugyan miért fednéd el? Nincs is jobb a természetesen szép arcbőrnél. :)
Nekem ugyan nem tökéletes a bőröm, van néhány pattanásom, mitteszerem és nem is teljesen egyenletes a bőröm, de nem használok alapozót. Volt/van alapozóm, jelenleg kettő is, és volt még egy régebben, de egyik sem vált be annyira, hogy huzamosabb ideig használjam. Volt, ami szimplán nem fedett (akkor minek kenjem magamra?!), volt, ami csípett, míg a másik kiszárította a bőrömet. És jelenleg nincs kedvem megint tesztelgetni.
Korrektorral elfedem az apróbb bőrhibákat, egyébként pedig általában barna szemceruzát, fekete spirált és ajakápolót vagy szájfényt használok. Szerintem nem gáz.
Megkérdezhetem, hogy milyen szemhéjalapot vettél és mennyibe került? Elégedett vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!