Friss tetoválásnál ez normális?
Tegnap csináltattam az első tetoválásomat. Szólt a pasi, hogy ne ijedjek meg ha folyni fog a festék az elején, mert az normális. Kenem is úgy ahogy mondta, meg fóliázom.
De most zuhanyzásnál néztem, hogy olyan mintha egy vékony gennyes réteg lenne a tetején, kicsit fehéres volt, gondolom a krémtől. Ahogy itattam le róla a kenőcsöt a zuhanyzáshoz akkor az viszonylag lejött, a papírtörlőn maradt egy kevés kis festékkel.
Ez így normális? Persze nem dörzsölöm meg kapargatom, csak itatom fel a papírral amit tudok. Kb mennyi ideid fog még szivárogni a festék?
Szellőztetés... igen. Mondták hogy az sem árt.
Arra gondoltam, hogy még holnap fóliázom, mert 2-3 napig kötelező (nekem azt mondták) és utána már nappal szabadon lenne lekenve, és éjszakára fóliáznám csak.
Köszi
Nekem meg kifejezetten megtiltották hogy dörzsöljem. Csak felitatni szabad, nekem azt mondták.
De már szépen letisztult. Viszont most kegyetlenül viszket, hiába kenem :)
Már nekem sem viszket. És szerintem a felesleg is eltűnt teljesen.
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!