Fülbelövés után ez normális? Pls HELP!
17 éves vagyok, és nekem baba koromban nem volt lyukasztva a fülem, a mai nap folyamán lövettem be, délután. Csak az a baj, hogy a jobb fülem kicsit jobban fáj (megjegyzem amikor belőtték a jobb fülembe jobban fájt :S) tudom hogy kell neki pár nap mire begyógyul és a kozmetikus elmondta hogy mit kell csinálni de ez egy kicsit aggaszt hogy a bal fülem nem fáj annyira de a jobb igen.
remélem érthető voltam nagyjából, nagyon tapasztalatlan vagyok még tudom, de ez a legelső fülbevalóm :S
ja és nem azt kérem hogy egyesek lehurrogjanak hanem értelmes válaszokat szeretnék
köszi
nem kell megijedni. a testednek valahogy reagálnia kell az "idegen" testre.
lehet egy picit be is fog gyulladni, akkor ugyan úgy kezeld le, alkohollal, fertőtlenítővel és ennyi.
ha már érzed, hogy viszket akkor az azt jelenti, hogy gyógyul.
2hétig csak forgasd, 2hét elteltével már kicserélheted benne az ékszert, egy hónap múlva pedig tökéletesen be lesz gyógyulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!