Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az nagy baj, ha fülbelövés...

Az nagy baj, ha fülbelövés előtt iszok egy kicsit, hogy megnyugodjak?

Figyelt kérdés
Iszonyatosan rosszul vagyok mindenféle tűszúrástól. Gyerekként is majdnem elájultam fülbelövés után. Most szeretnék még egy lyukat a fülcimpámba, de nem akarok elájulni...
2012. júl. 11. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor minek elölteted ezt a fülbelövést? O.o
2012. júl. 11. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor minek erőlteted ezt a fülbelövést? O.o
2012. júl. 11. 13:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Azért, mert van 2 pár fülbevalóm, amiket nagyon szeretek, és nagyon fontosak nekem. Meguntam folyton cserélgetni őket, ezért akarom még egy lyukat. :)

Tudom, tudom, nem nagy indok, meg nem is ez a legnagyobb problémám, csak egy fokkal jobban érezném magam.

2012. júl. 11. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem gond, igyál csak, csak aztán tudd megmondani hogy hova akarod a lyukat:D

én pár napja voltam, és egyáltalán nem fáj! ha meg esetleg begyulladna, akkor Tetran kenőcsöt kenjél rá:)

2012. aug. 23. 22:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Még mindig nem szedtem össze elég lelkierőt, hogy bemenjek az ékszerészhez. :D

2012. aug. 24. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!