Az nagy baj, ha fülbelövés előtt iszok egy kicsit, hogy megnyugodjak?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan rosszul vagyok mindenféle tűszúrástól. Gyerekként is majdnem elájultam fülbelövés után. Most szeretnék még egy lyukat a fülcimpámba, de nem akarok elájulni...2012. júl. 11. 13:36
1/5 anonim válasza:
Akkor minek elölteted ezt a fülbelövést? O.o
2/5 anonim válasza:
Akkor minek erőlteted ezt a fülbelövést? O.o
3/5 A kérdező kommentje:
Azért, mert van 2 pár fülbevalóm, amiket nagyon szeretek, és nagyon fontosak nekem. Meguntam folyton cserélgetni őket, ezért akarom még egy lyukat. :)
Tudom, tudom, nem nagy indok, meg nem is ez a legnagyobb problémám, csak egy fokkal jobban érezném magam.
2012. júl. 11. 16:09
4/5 anonim válasza:
egyáltalán nem gond, igyál csak, csak aztán tudd megmondani hogy hova akarod a lyukat:D
én pár napja voltam, és egyáltalán nem fáj! ha meg esetleg begyulladna, akkor Tetran kenőcsöt kenjél rá:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Még mindig nem szedtem össze elég lelkierőt, hogy bemenjek az ékszerészhez. :D
2012. aug. 24. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!