Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fülbelövés után mikor vehetem...

Fülbelövés után mikor vehetem ki pár órára a fülbevalót, hogy ne forrjon be rögtön?

Figyelt kérdés

Letelt a 6 hét, de nem rémlik mit mondott a kozmetikus, hogy 6 hét után már begyógyultnak számít és ha kiveszem az se baj, vagy ilyenkor már cserélgethetem másra és nem kell forgatgatni?

Edzés miatt szeretném csak kivenni 2 órára kb, de félek, hogyha kiveszem, elkezd beforrni. Még mindig nem tűnik túl tartósnak a lyuk, de lehet csak én aggódom túl.

Ki vehetem 2 órára?

2012. jan. 6. 14:13
 1/3 bánomisén ***** válasza:

6 hét után persze, hogy kiveheted 2 órára. Gondolj bele, ha megvágod a kezed, beforr 2 óra alatt? :-)

Csak edzés után rakd vissza fülbevalót, mert ha elfelejted és napokig úgy marad, tényleg elkezdhet beforrni.

2012. jan. 6. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
74%

Én tavasszal lövettem a fülembe, azt mondta a kozmetikus, hogy egy hónapig mindenképpen hagyjam benne az orvosi fém fülbevalót és időnként forgassam. Nem telt még le az egy hónap, mikor mecssünk volt és mivel nagy tétje volt tudtam, hogy nem lesz gyerekjáték. Sokat gondolkodtam, hogy mit csináljak, de inkább kivettem a fülbevalót, mert tudtam, hogy ha belekapnak sokkal nagyobb baj is lehet.

Szóval kb. 20-25 nap után kivettem a fülbevalót kb. 7-8 órára és nem volt semmi gond. Amikor visszatettem fájt egy kicsit, de nem kezdett el összeforni a lyuk.

Szóval 6 hét után 2 órára simán kiveheted szerintem, csak edzés után amint tudod tedd vissza. :)

16/L

2012. jan. 6. 18:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! :)
2012. jan. 6. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!