14-18 éves Fiúk, Lányok! DÖGÖS vagy ANGYALI?
Le szeretnék nyűgözni egy fiút az osztályomból de nem tudom hogy az évnyitóra milyen stílusban jelenjek meg.
Egy fekete, combközépig érő ruhára gondoltam, de nem tudom eldönteni inkább hivalkodó legyek ( vörös rúzs, szemhéjtus, esetleg szemhéjpúder,combig érő ruha, D mellméret stb. csak hogy kb.-re eltudjátok képzelni), vagy inkább legyek angyali( visszafogott babasmink nagy őzike szemek (sajnos a combig érő ruha + D mellméret itt is befigyel és így már kevésbé angyalibb :/).
Fiúk, szerintetek melyikkel tehetek nagyobb benyomást? Szerintetek melyik vonzóbb, mint barátnőjelölt?
A lányoktól pedig azt szeretném kérdezni, hogy ha egy 15 éves gimis lányt láttok aki a fent említett vörös rúzsos sminkben mászkál, akkor rögtön a rib**c szóra asszociáltok :D?Légyszi írjátok a válaszba hogy fiúk ill lányok vagytok-e! Előre is köszi a válaszokat!
Khm. ha meglátok egy tini lányt vörös rúzzsal, erős sminkel, akkor leginkább a röhögés fojtogat.
A két véglet helyett próbáld ki, hogy belőled mi hozza ki a legjobbat, a legszebb oldalad.
Ha egyik sem illik hozzád, akkor mindkettőben nevetséges leszel...
22/L
hát szerintem egy 15-16 éves srácnak a figyelmét nem így fogod felhívni magadra. De most úgy komolyan mit vársz...tűsarkú cipő+miniruci bebillegsz az évnyitóra és holnap már jársz a sráccal...? Valami Hollywood-i filmben láttad vagy mi? Őszintén nem, értem az ilyen csajokat...de végül is nem az én dolgom.
19/L
Ördögi de NE PIROS RÚZZSAL!!!! maga a smink nagyon jó az ördögihez de a piros rúzs borzasztó...
Azon kívül a többi minden oksa :D nincs a környékeden egy srác aki megmondaná melyik jön be neki? :) csak úgy kedvességből hogy segítsen... azért ha a szemedbe mondják jobban látod az arckifejezést mind így kommentben :D
ma 21:06
Nem közömbös, össze akartunk jönni már a múlt évben is, de mivel a barátnőm totál belé volt zúgva, belém meg a fiú bátyja (randira hívott), ezért megbeszéltem vele, hogy várjunk még egy évet, mert nem akartam megbántani az LB.-m.
Viszont már van pasija úgyhogy nekem szabad az út.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!