Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14-18 éves Fiúk, Lányok!...

14-18 éves Fiúk, Lányok! DÖGÖS vagy ANGYALI?

Figyelt kérdés

Le szeretnék nyűgözni egy fiút az osztályomból de nem tudom hogy az évnyitóra milyen stílusban jelenjek meg.

Egy fekete, combközépig érő ruhára gondoltam, de nem tudom eldönteni inkább hivalkodó legyek ( vörös rúzs, szemhéjtus, esetleg szemhéjpúder,combig érő ruha, D mellméret stb. csak hogy kb.-re eltudjátok képzelni), vagy inkább legyek angyali( visszafogott babasmink nagy őzike szemek (sajnos a combig érő ruha + D mellméret itt is befigyel és így már kevésbé angyalibb :/).

Fiúk, szerintetek melyikkel tehetek nagyobb benyomást? Szerintetek melyik vonzóbb, mint barátnőjelölt?

A lányoktól pedig azt szeretném kérdezni, hogy ha egy 15 éves gimis lányt láttok aki a fent említett vörös rúzsos sminkben mászkál, akkor rögtön a rib**c szóra asszociáltok :D?Légyszi írjátok a válaszba hogy fiúk ill lányok vagytok-e! Előre is köszi a válaszokat!

2012. aug. 23. 20:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Khm. ha meglátok egy tini lányt vörös rúzzsal, erős sminkel, akkor leginkább a röhögés fojtogat.

A két véglet helyett próbáld ki, hogy belőled mi hozza ki a legjobbat, a legszebb oldalad.

Ha egyik sem illik hozzád, akkor mindkettőben nevetséges leszel...

22/L

2012. aug. 23. 20:50
 2/26 anonim ***** válasza:
Rib@nc
2012. aug. 23. 20:51
 3/26 A kérdező kommentje:

Angyali:

[link]

Dögös:

[link]

2012. aug. 23. 20:52
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem évnyitóra ne öltözz ki ennyire. Ez buliba nagyon szép és jó,de a suliba nem való. A vörös rúzs meg úgy összességében minden túl kihívó.Lehet a srác díjazna(lehet mások is,egy éjszakára)Tudod,sokan elsőre ítélnek.A tanárok meg tuti beskatulyáznának,nálunk egyszer valaki ofőit kapott azért mert nem megfelelően volt öltözve.Szerintem simán jó ha felveszel egy fehér inget fekete szoknyát(legyen mini,de ne ízléstelenül)és fekete magassarkút.Évnyitóra inkább valami natúr sminket.Vagy a szemedet vagy a szádat hangsúlyozd.17L
2012. aug. 23. 20:54
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

hát szerintem egy 15-16 éves srácnak a figyelmét nem így fogod felhívni magadra. De most úgy komolyan mit vársz...tűsarkú cipő+miniruci bebillegsz az évnyitóra és holnap már jársz a sráccal...? Valami Hollywood-i filmben láttad vagy mi? Őszintén nem, értem az ilyen csajokat...de végül is nem az én dolgom.

19/L

2012. aug. 23. 20:55
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért kicsit ellenkezem, Taylor nagyon nem dögös a 2. képen, de hát te tudod :) Én inkább az angyalira figyelnék fel, alapból évnyitóra nem illik úgy menni, mint egy útszéli riherongy, na meg szerintem a fiúk többsége nem szereti az ilyet. Legyen visszafogott smink, alapozó, színtelen szájfény, a szemedet viszont kiemelheted a tussal. És ne vegyél fel magassarkút, egy órát úgyse lehet benne állni. :) És egy 15 éves lánynak jobban áll az "angyali" szerelés
2012. aug. 23. 20:57
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Ördögi de NE PIROS RÚZZSAL!!!! maga a smink nagyon jó az ördögihez de a piros rúzs borzasztó...

Azon kívül a többi minden oksa :D nincs a környékeden egy srác aki megmondaná melyik jön be neki? :) csak úgy kedvességből hogy segítsen... azért ha a szemedbe mondják jobban látod az arckifejezést mind így kommentben :D

2012. aug. 23. 21:06
 8/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem akar tőled semmit vehetsz fel akármilyen rövid ruhát,kirakhatod a melleidet magadrakenhetsz 1 kiló vakolatot akkor sem fogsz kelleni neki.Inkább az eszedet használd,ha így öltözöl persze hogy az az első hogy annak gondolnak.Egy 15 éves lány ráér billegetni magát..A vörös rúzs.P..csaszoknya tűsarkú nem évnyitóra való!!!
2012. aug. 23. 21:06
 9/26 anonim ***** válasza:
szerintem visszafogott
2012. aug. 23. 21:18
 10/26 A kérdező kommentje:

ma 21:06

Nem közömbös, össze akartunk jönni már a múlt évben is, de mivel a barátnőm totál belé volt zúgva, belém meg a fiú bátyja (randira hívott), ezért megbeszéltem vele, hogy várjunk még egy évet, mert nem akartam megbántani az LB.-m.

Viszont már van pasija úgyhogy nekem szabad az út.:)

2012. aug. 23. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!