Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon ciki, hogy nem akarom...

Nagyon ciki, hogy nem akarom magamat festeni 13 évesen?

Figyelt kérdés
Mondták hogy nem normális meg minden..de valahogy én nem akarom magam festeni..se a hajamat vasalni mert akkor törne..:/ Ez nagyon nem normális?
2012. aug. 12. 21:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

ruha meg mindenféleképpen csakis a nőies dolgok pl: [link] [link]

[link]

2012. aug. 12. 21:54
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Nem, nem ciki.Miért lenne az???Én 16 éves létemre még egyszer se festettem a hajam se nem vasaltam (max. göndörítettem mert nekem szögegyenes a hajam de azt is egy évbe maximum kétszer). Én sem sminkelem magam egyáltalán csak ha éppen olyanom van akkor szempilla spirált használok félévente ha egyszer(:D)mert lusta vagyok lemosni...Bezzeg a korombeliek...Na mindegy.Azért ne kezd el festeni magad mert szerinted ciki ha nem teszed azt...

16/L

2012. aug. 12. 21:54
 13/24 anonim ***** válasza:

Kérdezted, ki hogy sminkel, én például így:

Hétköznapok: szempillaspirál, színtelen ajakápoló

Alkalmak: színezett hidratáló, leheletnyi púder, szempillaspirál, színtelen ajakápoló

18/L

2012. aug. 12. 22:06
 14/24 anonim ***** válasza:

Smink : Kizárt dolog , hogy sminkeljem magam.Majd ha már kelleni fog.

Ruha: általában nadrágot hordok.Csak két szoknyám van.Az egyik egy combközépig érő farmerszoknya (szóval nincs belőle ki mindenem.A másik pedig kockás szoknya és tüll van az alján de az sem olyan hű de rövid (térd felé ér ).

Ezeket hordom melegebb időben.És persze a rövid nadrágjaimat.Ujjatlan felsővel , rövid ujjúval vagy vékony pántos toppal.És ehhez szandál , balettcipő vagy tornacipő (ha nincs túl meleg akkor a majdnem térdig érő)

Télen vagy ősszel (amikor hűvösebb van ) akkor tudok jobban "kibontakozni" öltözködés terén.

Nadrágnak farmer , piros nadrág vagy pedig csíkos rocker nadrág.Pólónak egyszerűbbeket.van lila , fekete meg egyéb színek (kivéve neon , és angol vagy amerikai zászlós cuccokat). Elől bőrszállal összefűzős farmermellényel , vagy fekete , szürke esetleg piros pulóverrel.Kiegészítőnek nem nagyon sokat inkább karkötőket (amiket én csinálok vagy pedig pókhálósat meg ilyeneket)...Nyakláncból van mágneses úgyhogy azt néha meg aranyat (az mindig rajtam van).És persze oldallánc.Hajam mindig le van engedve és hajráf van benne.Cipőnek tornacipő vagy nike cipő.Télen fűzős hosszú csizma (aminek nincs sarka vagy csak nagyon kicsi )És bőrkabát.De lehet hogy télre beszerzek egy szövetkabátot.Még nemtudom.És persze a hajamat nem festem mert eredetileg is vannak benne szőke tincsek.Szerintem jó ahogy van.Kivasalni pedig csak táncversenyekre szoktam , hogy könnyebb legyen fonni meg frizurákat csinálni.Vagy ha valami ünnepségre (nem sulis ünnepségre) megyünk.Azaz 1 évben úgy 3-4-szer. 14L

2012. aug. 12. 22:14
 15/24 anonim válasza:
Veled egykoru vagyok és én sem sminkelem magam.. A hajamat sem vasalom ugyanazért, amiért te. Öltözködés pedig van amikor farmer póló, van amikor szoknya, ruha. Változó.:-)
2012. aug. 12. 23:20
 16/24 anonim ***** válasza:
46%
Nem, de a kérdésed rohadt ciki.
2012. aug. 13. 07:09
 17/24 anonim ***** válasza:
nem cike.azok a gázok akik ezt csinálják -.- 13/L
2012. aug. 13. 09:26
 18/24 anonim ***** válasza:
én 19 éves vagyok. Festem a szemem, szemceruza + szempillaspirál, és ennyi. Bőven elég. A hajamat 14 éves koromban kezdtem el vasalni. Megbántam...Azóta már szép hosszú lehetne!Most Kb fél éve már, hogy nem vasalom. Festeni meg akkor kezdtem el magam amikor gimnáziumba mentem..:)
2012. aug. 13. 10:17
 19/24 anonim válasza:

Szia!:)

16 vagyok, 10.be megyek.. Én régen meg voltam őrülve hogy ki vagyok festve.. 8.ba mindenki festette magát stb. Aztán én is .. De rájöttem, hogy kifestett szem nélkül vagyok a legszebb... Már nem festem magam, csak szempillaspirállal meg persze alapozó meg púder, mert pattanásos az arcom a kozmetikus szerint nem vészes mert minden hónapban kezeli, de engem zavar:)

A hajam meg olyan, mintha be lenne festve.. Annyira szőke mintha festeném, de családi örökség:) Egyedül a körmeimet festem, mert azt imádom :)

2012. aug. 13. 11:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Pont ez lenne a normális, de a kritikus társadalom ma már mindenkitől elvárja a tökéletes külsőt..

Én 17 vagyok, suliba ha van időm akkor spirál+szemceruza. Buliba pedig megy hozzá alapozó, füstös szem, vagy valami hasonló. :)

Ne foglalkozz azokkal, akik lenéznek emiatt, vagy beszólnak, mert semmi közük hozzá ! Te döntöd el, hogy mikor kezdesz sminkelni.

Van egy ismerősöm, akinek a mindennapi sminkje még buliba is durva, és ez az arcán is meglátszik.

Szóval senkivel ne foglalkozz! :)

2012. aug. 13. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!