Nagyon ciki, hogy nem akarom magamat festeni 13 évesen?
Nem.
"Korral írnátok hogy ti hogyan festitek magatokat és hogyan öltözködtök?"
És nem.
15/l
szeretem a nőies dolgokat de ha nem muszály NEM festem magam pl iskolába sem és senki nem szól sőt ők sem festik magukat max egy kis szemceruza spirál
a stílusom inkább laza póló farmer
Szia. 20 éves lány vagyok és szerintem normális ha nem fested magad. 13 évesen csak télen használtam szőlőzsírt és csak a hajszárítót ismertem, ha nagyon kellett sietnem, de az ritkán esett meg.
Most csak ha van itt ott pattanásom azt tüntetem el, make uppot télen és tavasszal használok, mert mindenki ki van rímedve, hogy miert vagyok falfehér. Amúgy pedig szajfenyt es spiralt hasznalok, ja es hajvasalot es hajsutovasat hasznalok de csak neha, hogy ne legyen mindig egyforma a hajam :P
Sztem boven raersz meg ezekkel a dolgokkal. Csak azt kend magadra es hasznald, ami neked ugy erzed hogy jo.
18/L
Nem festem magam, másrészt nem is áll jól, a hajamat vasalom, amúgy meg csőszárú farmer, leggings, póló, mintás tornacipő, amit általában hordok. Nem vagyok az a nőies típus, a tiniknek való ruhákat hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!