Hogy lehet körmöt festeni? Nem, nem az egyszínűekre gondolok, hanem a mintákra. Egy egyszerű ember is megtudja csinálni?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok:
No persze nem ilyen szépet. :D Ezzel csak azt akarom mutatni, hogy nem nonfiguratív/absztrakt mintákra gondolok.
2012. júl. 22. 13:57
1/4 anonim válasza:
Szia! Bárki meg tudja csinálni, akinek van egy kis kézügyessége. De ajánlanék neked valamit: az Essence-nek van egy körömnyomdája, amivel pillanatok alatt gyönyörű mintákat készíthetsz. Nagyon egyszerű, és 1000 ft körül van az ára. Beírod a keresőbe, hogy "Essence Stampy Set", és láthatod. :) Ezen az oldalon pedig leírás, hogyan használd, plusz egy csomó ötlet a díszítésre: [link]
2/4 anonim válasza:
Gyakorolni kell, kell némi kézügyesség hozzá, de mondom: csak gyakorlás kérdése. Elsőnek kezd az egyszerű mintákkal, vonalakkal meg ilyesmikkel. Egyszerű ember is meg tudja csinálni, amit mutattál az viszont egész könnyű. Türelem és Gyakorlás!:)
3/4 anonim válasza:
Egy kis kézügyesség és gyakorlás kérdése. Persze az is sokat segít, ha ismersz pár trükköt, hogy egyes mintákat, formákat, hogy lehet a legegyszerűbben felvinni. A blogomon rengeteg mintát találsz leírással, hogy hogyan is kell elkészíteni.
4/4 anonim válasza:
Nekem is an kézügyességem, de a legfontosabb a gyakorlás! Az elején sokat bénáztam, aztán rájöttem, hogy mit hogyan kell, néztem videókat, lépésről lépésre fotókat. Ezeken mindig olyan egyszerűen csinálták meg a mintákat, hogy kedvet kaptam én is hozzájuk. Viszont volt olyan, hogy nem volt elég nyugodt a környezet, pl nézték, ahogy csinálom a mintát, akkor tök ideges lettem, és elcsesztem folyton. Viszont ha csönd van, minden kellék ott van az asztalon, kéznél, akkor viszont MÁR simán megy. Amihez ugyebár borzasztóan sokat gyakoroltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!