K*vának fognak tartani vagy rossz véleményt fognak
alkotni rólam ha lesz műkörmöm? (többi lent)
Figyelt kérdés
Anyukám műkörmös szakmát akar tanulni de nincs kin gyakorolnia.Ezért úgy gondoltam hogy segítek neki és hogy gyakoroljon rajtam.Más lesz rólam a véleménye az embereknek ha meglátják a műkörmöm?A hajam is be van festve de egyáltalán nem vagyok K*vás se a viselkedésem se az öltözködésem.Szóval más lesz a véleménye az embereknek rólam ha lesz műkörmöm amig anyum ki nem tanulja?14/L
Miért is lenne más a véleményük? Oké, akkor ha k*rvás és kirívó színeket választasz akkor kicsit nézni fognak, de ha szolíd körmöt cisnáltatsz ami nem is olyan nagy , mint a több évig le nem vágott macska karma akkor oké régebben pont ilyen idősen mint te, az unokatestvérem rajtam gyakrolt, havonta sőt volt h két hetente volt új körmöm :D deszolít és pont hozzám illő:D:) szal nyugi attól h körmöd lesz nem néznek k*vának ...:D
2012. júl. 20. 16:29
3/12 anonim válasza:
a második voltam...
épp h ezzel is segítesz anyukádnak... reklám :) ha látják rajtad, hogy milyen szépe dolgozik többen mennek hozzá:)
2012. júl. 20. 16:31
4/12 anonim válasza:
14 évesen nagyon nem való műköröm... A mi időnkben más volt...
2012. júl. 20. 16:59
5/12 anonim válasza:
2.vok
megkérdezhetem h hány éves vagy vagy hány éves ön ?
mi időnkben ... amikor én 14 voltam akkor sem volt divat pedig csak 5 és fél év telt el azóta ... de a mai világban már a 10 éves lány úgy festi magát mint valami céda vagy olyan barna a bőre a szolitól mint egy afroamerikai-nak, szal erről ennyit, én úgy gondolom kinézni nm fogják, ha szolíd mintát és színeket választ... mivel 14 éves, ami manapság nem jelent semmit... neki ez lenne a elgjobb.
2012. júl. 20. 17:01
6/12 A kérdező kommentje:
én nem szolizok meg semmi ilyen csak segíteni akarok anyunak.ez minden...
2012. júl. 20. 17:56
7/12 anonim válasza:
Egyetértek kedves ötödik, és a mi időnkben -amit írtam- az is csak 10 évvel ezelőtt volt... és ma meg a fiatalok röhögnek, mikor ezt mondom, mert szerintük azóta nem változott semmit a világ, és úgy beszélek, mintha 50 éves lennék, de nem: nagyot fordult a világ az utóbbi 3-4 évben, nagyon nagyot!
2012. júl. 20. 19:01
8/12 anonim válasza:
Igen ezzel tisztában vagyok, tényleg elég sokat változott a világ, sajnos nem mindenben jófelé:/
2012. júl. 20. 21:38
9/12 anonim válasza:
Látod most is lepontoznak a kiscsajok...
2012. júl. 21. 09:17
10/12 anonim válasza:
Az dicséretes, hogy segíteni akarsz neki, de nincs más, aki idősebb, és rajta tudná gyakorolni?
Egyébként ha nem néz ki úgy, akkor még el is menne (és ha megmagyarázod miért van), de ettől függetlenül jobb, ha felkészülsz némi kritikára. K*rvásság ide vagy oda.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!