Babakocsit szeretnék venni, ki is néztem a Raf-Pol Twist-et, csak nem találtam róla véleményt. Jól lehet használni rossz terepen?
Szia!
Igaz még nem használtuk (34 hetes vagyok), de mi is pont ilyet rendeltünk! Nagyon strapabírónak néz ki, könnyű közlekedni vele, jó az anyaga, és még sorolhatnám! :D
De! Nekem annak idején azt javasolták, hogyha nagyon hepehupás terepen megyek majd vele, akkor a bolygósított kerekeket fixáljam le, mert ott nincs semmi értelmük. Nem átmennek a buckán, hanem mindkét kerék máshogy próbálja majd kikerülni, s így elég nehéz irányítani a kocsit!
Remélem azért segítettem valamit!
Nekünk Raf-Pol King van, nem tudom, hogy miben különbözik a Twisttől, de megnéztem a Pelikán Bababoltban mind2-őnek a leírását, és leírásban semmi különbség nincs köztük: [link]
Az tuti, hogy a Kingnek nem voltak bolygósítható kerekei, és ezért nekem nagyon nehéz volt vele közlekedni, pláne, hogy Budapesten élünk, és tömegközlekedni is szerettem volna vele, de egyedül nem tudtam.
A Babának viszont nagyon jó a kocsi, mert jó nagy, elfér benne.
Rossz terepre szerintem kiváló.
Bolygósítható kereke van a twistnek, annyiban különbözik a kingtől.
Köszönöm a második válaszolónak is!
Igen, a bolygósság a kül., de szerintem jól közlekedhető a king, sőt, a bolygósat nem lehet irányítani normálisan, ismerős eladja a marhadrága bolygós babakocsijukat, mert sosem arra megy, amerre kéne...
Mi szeretjük Pesten is, tömegközeledni meg szerintem egy babakocsival sem lehet manapság rendesen...az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!