A frontlineról valami rossz tapasztalat? Gondolkozok rajta, de a közelünkben egyetlen állatkereskedés van, ahol 5500Ft ot mondott a nőci. Ez azért drága. Nemtudom ugyan lehet, hogy nagyobb kiszerelés, de erről szeretnék véleményt kérni (lent)
Attól függ mire.
Bolha ellen nagyon hatásos,de kullancsra nem igazán jött be nekem.Élő,teleszívott kullancsot szedtem ki a kutyámból.
Az 5500 ft-os ár nagyon húzos.Én 3500 ft körüli összegért vettem 30 kilós kutyára.
nekem eddig a kiltix nyakörv vált be a legjobban.
Az állatorvos szerint a frontline már elég régi szer és immunisak rá a kullancsok.
hát ez marha jó.. h immunisak.. :S
:) köszönöm. akkor megrendelhetem szerintetek innen? megbízhatónak tűnik??
Kedves kérdező!Írhattam volna immunis helyett azt is hogy rezisztens,de nem biztos hogy értenéd...Majd rájössz.
Ha segítséget kérsz és kapsz egy jó szándékú választ,akkor nem kéne leszólni.
De te nyilván okosabb vagy mint egy állatorvos,azért érdeklődsz a gyakori kérdéseken.
Egyszerűbb lett volna úgy feltenned a kérdést,hogy ki tud olcsón frontlinet?Kár volt oda írnod hogy:"Rossz tapasztalat?"
A válasz úgy sem érdekel.
dehát mért?? jajj bocsánat ha félreértettük egymást, én nem akartam bele kötni a szavaidba, egy pillanatig sem!! csak arra gondoltam,h milyen kár,h immunisak rá a kullancsok, de nemharagudj ha rosszul fogalmaztam, nem az volt a célom,h megcáfoljalak, vagy kekeckedjek veled. bocsi:)
nem, természetesen nem vagyok okosabb, és szívesen várok minden választ. sajnálom ha valaki nem ért egyet valamivel, lehet,hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdés, akkor elnézést mindenkitől!
én speciel a linkről szeretnék véleményt.. :)
szóval ha valaki tud írjon!
Szia!Előző vagyok.Semmi baj,de tényleg félreérthetően fogalmaztál.
Komolyan mondtam,ha tartasz a kullancsoktól,akkor felejtsd el a frontlinet.Én mondjuk nagyon kullancsos környéken lakom és több ismerősömnek is rossz a tapasztalata ezen a téren.
Advantix esetleg?Hasonló árban van és megbízhatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!