British Shorthair Cats. Brit rövidszőrű cica! Kinek van és mi a tapasztalat velük?
Szeretnék majd egy brit rövidszőrű cicát tartani panelben a 9. emeleten.
Mik a tapasztalatok egy ilyen cicával?
Ketten lakunk a lakásban, néha átjön egy két emberke(barátok pl). Milyen idegenekkel szemben? Könnyen nevelhető? Alapjáraton is szelíd fajta?
Mindent szeretnék TAPASZTALATOKBÓL tudni erről a cicáról. :D (ezért érdekelnek személyes, és nem google-ös tapasztalatok, írások)
Köszi előre is :)
hehe :D köszi :D én mondjuk ismerek más olyan cicákat, akik nem ilyen fajtájúak, de ugyanolyanok, mint amit leirtál :DD
köszi a választ :)
Nekem egy brit kék cicám van, a neve Pózna. Csodálkozom az előttem szólók kommentjein, ugyanis Póznacica, nagyon szereti az embereket! Ha idegenek jönnek, nem ijed meg, persze nem is bújik, de nem ez a félénk fajta! Velem alszik, végig dorombolja az éjszakát, nagyon aranyos!
Szerintem, amit fontos még tudni a brit kék cicákról, hogy az egyik legokosabb cica. Az enyém, nyitja az összes ajtót, amelyik neki szimpatikus, (a vendégek, rokonok nem akarják elhinni, hogy ilyen van) ugrik a kilincsre, és már kint is van.. A bejárati ajtóra ezért szerelni kellett egy cicaajtót, ezzel sem volt gondja, 1 nap alatt megtanulta, hogyan kell ki-be járkálni rajta, nagyon élvezte. 1 éves múlt, volt már anyuka, de még mindig hihetetlenül játékos, ellentétben a másik házi cicámmal, aki ugyan ennyi idős, de ő már a szülés után nem szeret játszani, bár együtt még szoktak bunyózni, kész kabaré amit művelnek! Nagyon jól kijön a másik cicámmal, ő egyből ment oda hozzá, inkább a házi cica óckodott először. Ha teheted mindenképpen ezt a fajtát válaszd, megéri! :) Remélem kimerítő választ adtam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!