Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » K*vának fognak tartani vagy...

K*vának fognak tartani vagy rossz véleményt fognak alkotni rólam ha lesz műkörmöm? (többi lent)

Figyelt kérdés
Anyukám műkörmös szakmát akar tanulni de nincs kin gyakorolnia.Ezért úgy gondoltam hogy segítek neki és hogy gyakoroljon rajtam.Más lesz rólam a véleménye az embereknek ha meglátják a műkörmöm?A hajam is be van festve de egyáltalán nem vagyok K*vás se a viselkedésem se az öltözködésem.Szóval más lesz a véleménye az embereknek rólam ha lesz műkörmöm amig anyum ki nem tanulja?14/L

2012. júl. 20. 16:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem a műkörömtől lesz valaki kurv@. Hány lányt lehet látni az utcán, akiknek a ruhájukból kint van mindenük, és játszák az eszüket a fiúknak, és nincs műkörmük. Akkor ők nem azok? Vagy akik bulikban kotta részegen összefekszenek mindenkivel... Ezek egyáltalán nincsenek összefüggésben a műkörömmel (ha eddig még nem lett volna világos).
2012. júl. 28. 16:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért az előzőhöz szólva, szvsz van valami korreláció aközt, hogy valaki szép akar lenni, és aközt, hogy valaki "imádja" a fiúkat. Ergo talán aközt is, hogy valaki műkörmöt hord, és aközt, hogy egy buta k*rva.

Nem törvényszerű, csak arra utalok, hogy talán nem hülyeség azt feltételezni, hogy aki műkörmöt visel, az valamivel nagyobb eséllyel k*rvás viselkedésű és vice versa. Ebből meg már következik az, hogy talán inkább nem ajánlatos műkörmöt viselni, hacsak nem az illető kifejezetten imádja.

2012. júl. 28. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!