Sztori. Egy rossz szájszagú lányról.! Véleményt kérek?! (lent)
Volt egy lány aki osztálytársam volt,és nagyon büdös volt szája.Szinte mindenki érezte az osztályba de senki nem akart neki szólni.Ez a leányzóó.:P a legjobb barátnőm volt,de mivel most elballagtunk ezért valószínűleg csak az utcán fogunk már összefutni.. (úgy érzem nem nagyon akarja tartani senkivel a kapcsolatot=P)szóval..---> már többször is elhatároztam hogy szólok neki... de nem akartam megbántani... mert jó fej csaj volt meg elég "elittek" is..:P(na de ez nem lényeg)Szerintetek szólnom kellet volna neki???:S... mert azért is kellet volna valakinek szólni mert hogy az új sulijába nem lesznek vele szerintem ilyen szempontból kedvesek...:S:S és hogy fog így egy fiúval csókolózni vagy valami..???:S(tudom semmi közöm hozzá de mégis...=P)áhh ez olyan rossz..:S főleg annak aki átéli a mindennapokba.. és ha szóltam is volna neki akkor lehet hogy megsértődött volna(sőt biztos)nah mindeeegy... szóval írjatok véleményt hogy jobb lett volna ha szólók neki,vagy voltatok-e már hasonló helyzetben..
Bocsii hogy ilyen sokat irtamm..=$
Az elit szót mióta írjuk két tével? XD
Na de visszatérve a kérdésre... kellemetlen elmondani neki, tudom. De akkor is el kellett volna. A szülei nem érzik, vagy mi? :( Nekem is volt ilyen osztálytársam. Én inkább nem mentem a közelébe mert majd elhánytam sokszor magam. De neki fogínygyulladása van. Vagyis ez már fogínysorvadás... durva. :O Ki kéne deríteni, miért büdös a lehellete. Lehet, hogy az orvosok találnak rá megoldást. :)
szüleinek is büdös álítólag..xĐ
am egyszer tedd már meg azt hg nem a helyesírást nézed:Pköss:P
szal... nem uyg elittek..:D hanem midnig mentek rokonokhoz vacsorázni...meg ha hivtam telon azt mondta hg "bocsi most vacsizunk hivj vissza késöbb":S:S:S
OFF:divat? Szerintem ez a "divatos írás" kurv@ ciki...
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!