Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sztori. Egy rossz szájszagú...

Sztori. Egy rossz szájszagú lányról.! Véleményt kérek?! (lent)

Figyelt kérdés

Volt egy lány aki osztálytársam volt,és nagyon büdös volt szája.Szinte mindenki érezte az osztályba de senki nem akart neki szólni.Ez a leányzóó.:P a legjobb barátnőm volt,de mivel most elballagtunk ezért valószínűleg csak az utcán fogunk már összefutni.. (úgy érzem nem nagyon akarja tartani senkivel a kapcsolatot=P)szóval..---> már többször is elhatároztam hogy szólok neki... de nem akartam megbántani... mert jó fej csaj volt meg elég "elittek" is..:P(na de ez nem lényeg)Szerintetek szólnom kellet volna neki???:S... mert azért is kellet volna valakinek szólni mert hogy az új sulijába nem lesznek vele szerintem ilyen szempontból kedvesek...:S:S és hogy fog így egy fiúval csókolózni vagy valami..???:S(tudom semmi közöm hozzá de mégis...=P)áhh ez olyan rossz..:S főleg annak aki átéli a mindennapokba.. és ha szóltam is volna neki akkor lehet hogy megsértődött volna(sőt biztos)nah mindeeegy... szóval írjatok véleményt hogy jobb lett volna ha szólók neki,vagy voltatok-e már hasonló helyzetben..

Bocsii hogy ilyen sokat irtamm..=$

2009. aug. 23. 18:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
mióta ismered ezt a lányt??ha a legjobb barátnőd mért nem szóltál neki??
2009. aug. 23. 18:27
 2/17 A kérdező kommentje:
ovitól egészen általános végéig..:P..mondom hg azért mert elég elittnek tartják magukat és biztos rossz néven vették volna ha szólok neki..:S:S
2009. aug. 23. 18:30
 3/17 anonim ***** válasza:
51%
nem értem, azt írod h elittek de ha a legjobb barátnőd akkor te mért nem tartozol abba a társaságba??vagy akkor azt kelett vna írnod h elittek vunk nem??
2009. aug. 23. 18:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Az elit szót mióta írjuk két tével? XD

Na de visszatérve a kérdésre... kellemetlen elmondani neki, tudom. De akkor is el kellett volna. A szülei nem érzik, vagy mi? :( Nekem is volt ilyen osztálytársam. Én inkább nem mentem a közelébe mert majd elhánytam sokszor magam. De neki fogínygyulladása van. Vagyis ez már fogínysorvadás... durva. :O Ki kéne deríteni, miért büdös a lehellete. Lehet, hogy az orvosok találnak rá megoldást. :)

2009. aug. 23. 18:50
 5/17 A kérdező kommentje:

szüleinek is büdös álítólag..xĐ

am egyszer tedd már meg azt hg nem a helyesírást nézed:Pköss:P

szal... nem uyg elittek..:D hanem midnig mentek rokonokhoz vacsorázni...meg ha hivtam telon azt mondta hg "bocsi most vacsizunk hivj vissza késöbb":S:S:S

2009. aug. 23. 20:06
 6/17 anonim ***** válasza:
51%
és ebbe mi az elit?
2009. aug. 24. 10:58
 7/17 anonim ***** válasza:
az elit. nem két tt-vel kell írni. akkor írhatnám úgy a szavakat én is, hogy: céjdétarrrtó, monnittor, sajtóstalérr, kényérvággókéss.
2009. aug. 24. 13:36
 8/17 anonim ***** válasza:
Írhatsz neki egy névtelen levelet, akkor senkinek sem lesz gáz. De ne becsmérlő stílusban, csak világosítsd fel egyszerűen.
2009. aug. 24. 14:39
 9/17 A kérdező kommentje:
neten nem mind1 hg irsz??:S lazulj már el..:D ha nekem mindig azon járna az agyam hg hg kell irni akk már bolond lennék:P elég a suliba..:P és am is ez az irás már divat lett..
2009. aug. 24. 18:13
 10/17 anonim válasza:
100%

OFF:divat? Szerintem ez a "divatos írás" kurv@ ciki...

ON

2010. jan. 28. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!