Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sztori. Egy rossz szájszagú...

Sztori. Egy rossz szájszagú lányról.! Véleményt kérek?! (lent)

Figyelt kérdés

Volt egy lány aki osztálytársam volt,és nagyon büdös volt szája.Szinte mindenki érezte az osztályba de senki nem akart neki szólni.Ez a leányzóó.:P a legjobb barátnőm volt,de mivel most elballagtunk ezért valószínűleg csak az utcán fogunk már összefutni.. (úgy érzem nem nagyon akarja tartani senkivel a kapcsolatot=P)szóval..---> már többször is elhatároztam hogy szólok neki... de nem akartam megbántani... mert jó fej csaj volt meg elég "elittek" is..:P(na de ez nem lényeg)Szerintetek szólnom kellet volna neki???:S... mert azért is kellet volna valakinek szólni mert hogy az új sulijába nem lesznek vele szerintem ilyen szempontból kedvesek...:S:S és hogy fog így egy fiúval csókolózni vagy valami..???:S(tudom semmi közöm hozzá de mégis...=P)áhh ez olyan rossz..:S főleg annak aki átéli a mindennapokba.. és ha szóltam is volna neki akkor lehet hogy megsértődött volna(sőt biztos)nah mindeeegy... szóval írjatok véleményt hogy jobb lett volna ha szólók neki,vagy voltatok-e már hasonló helyzetben..

Bocsii hogy ilyen sokat irtamm..=$

2009. aug. 23. 18:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is enyhén gáz ez a divatos írás. Istenem, mégiscsak kéne az ilyen embereknek az az anyai/atyai pofon.

De még csak logika sincs benne. Miért írod az elitet két t-vel? Ha egyel írod, megspórolsz magadnak egy karaktert. :) Azt hiszem a mai fiatalok azért rövidítenek, hogy gyorsan írjanak, pl: vok (vagyok), h (hogy), mek (megyek)..

De az elit az egy t betűvel van akkor is. És nem csak nekem szúrt szemet. ˘˘

2010. febr. 9. 10:37
 12/17 A kérdező kommentje:

kérdezte valaki drága hogy mit gondolsz?;) mer sztem nagyon nem;)

na kocc van innenn;)

2010. febr. 20. 11:50
 13/17 anonim válasza:
61%

Há' paraszt-e vagy-e ídes tezsvírem? Úgy szájba rúgnálak ha velem így beszélnél, hogy a nevedet is elfelejtenéd. :)

Üdv.

2010. márc. 29. 21:13
 14/17 A kérdező kommentje:
kemény vagy:D még két ilyen jó szöveget bedobsz:D napiszarra is beküldöm:D
2010. márc. 30. 18:19
 15/17 anonim válasza:
100%
Jó paréj vagy kislány. Például nekem eszembe nem jutna, hogy, ha leülök a gép elé, akkor elkezdjek azért helytelenül írni, mert ez a divat. Az a baj, hogy nem rögzült be a helyesírás és ezt te is tudod, viszont könnyebb elküldeni anyuciba azokat az embereket, akik kérdezik tőled, hogy "Héélóó, nem lenne szükséged egy nyelvtan könyvre?"Most akkor én/mi vagyok/unk a gyökér, sz@r, mert helyesen írok/írunk?
2010. dec. 12. 00:51
 16/17 anonim válasza:
ha legjobb barátnőd akkor finoman közöld vele hogy ez a baj a lehelletével és szerintem nem fog megsértődni ,inkább szemébe mondd ,mint a háta mögött beszéljék ki őt ( falun inkább kibeszélnék a háta mögött sajnos)
2011. jún. 28. 20:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem cigány.

Azért büdös a barátnője mert ő is cigány.

A cigányok írnak így.

2011. dec. 7. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!