Sztori. Egy rossz szájszagú lányról.! Véleményt kérek?! (lent)
Volt egy lány aki osztálytársam volt,és nagyon büdös volt szája.Szinte mindenki érezte az osztályba de senki nem akart neki szólni.Ez a leányzóó.:P a legjobb barátnőm volt,de mivel most elballagtunk ezért valószínűleg csak az utcán fogunk már összefutni.. (úgy érzem nem nagyon akarja tartani senkivel a kapcsolatot=P)szóval..---> már többször is elhatároztam hogy szólok neki... de nem akartam megbántani... mert jó fej csaj volt meg elég "elittek" is..:P(na de ez nem lényeg)Szerintetek szólnom kellet volna neki???:S... mert azért is kellet volna valakinek szólni mert hogy az új sulijába nem lesznek vele szerintem ilyen szempontból kedvesek...:S:S és hogy fog így egy fiúval csókolózni vagy valami..???:S(tudom semmi közöm hozzá de mégis...=P)áhh ez olyan rossz..:S főleg annak aki átéli a mindennapokba.. és ha szóltam is volna neki akkor lehet hogy megsértődött volna(sőt biztos)nah mindeeegy... szóval írjatok véleményt hogy jobb lett volna ha szólók neki,vagy voltatok-e már hasonló helyzetben..
Bocsii hogy ilyen sokat irtamm..=$
Szerintem is enyhén gáz ez a divatos írás. Istenem, mégiscsak kéne az ilyen embereknek az az anyai/atyai pofon.
De még csak logika sincs benne. Miért írod az elitet két t-vel? Ha egyel írod, megspórolsz magadnak egy karaktert. :) Azt hiszem a mai fiatalok azért rövidítenek, hogy gyorsan írjanak, pl: vok (vagyok), h (hogy), mek (megyek)..
De az elit az egy t betűvel van akkor is. És nem csak nekem szúrt szemet. ˘˘
kérdezte valaki drága hogy mit gondolsz?;) mer sztem nagyon nem;)
na kocc van innenn;)
Há' paraszt-e vagy-e ídes tezsvírem? Úgy szájba rúgnálak ha velem így beszélnél, hogy a nevedet is elfelejtenéd. :)
Üdv.
Szerintem cigány.
Azért büdös a barátnője mert ő is cigány.
A cigányok írnak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!