1/14 A kérdező kommentje:
ESETLEG ---> [link]
Az osztálytársaim csúfolnak mert nem sminkelek..és arra gondoltam hogy ha ez lenne rajtam akkor lenyugodnának..várom a vélemyényeket
2012. aug. 12. 19:20
2/14 anonim válasza:
11 ÉS FÉL ÉVESEN SMINK?
NA NEMÁR.
NE.
NE.
NE.
3/14 anonim válasza:
én a helyedben még hagynám a szájfényt meg a rúzsokat. 16 vagyok, és én csak alapozót, púdert és szemceruzát használok, illetve szempilla spirált. szerintem neked még ennyi bőven elég, ha még nincs pattanásod alapozó se kell szerintem. ráérsz még ezekkel :)
4/14 anonim válasza:
Ne azért sminkeld magad mert mások azt mondják! Kit érdekel mit mondanak, ha te pl. smink nélkül érzed jól magad pláne 11 évesen. Minek sminkelni???? O.o Ha te is szeretnél majd egyszer akkor kezd le. Azért, hogy lenyugodjanak azért felesleges.
5/14 anonim válasza:
11 évesen az a gáz ha sminkel az ember...
Főleg hogy tilos is a suliban a smink.
6/14 anonim válasza:
Először is , ne azért tedd azt amit teszel hogy a többieknek megfelelj.Másodszor peddig, már bocsánt de milyen p****k járnak az osztályodba hogy 5. osztályban azért cikiznek valakit mert nem sminkeli magát ???
Szerintem ráérsz még a sminkkel... de ha nagyon nem bírod ki nélküle max. egy kis spirál,de tényleg semmi több!
7/14 anonim válasza:
Atyaég. És a szüleid engedik? Tudom hogy változnak az idők, de ilyen gyorsan? Még nem vagyok húszéves, de mifelénk 16-17 éves kor előtt csak játékból szoktunk sminkelni, nem hétköznapokra. Egy 12 éves lány nem lesz szebb a sminktől, csak nevetségessé válik. A többiekkel meg ne törődj, az idősebbek szemében ők a nevetségesek! Ha viszont tényleg mindenáron sminkelni akarsz, mert ha a fejedbe veszed, úgyse beszél le róla senki, KÖNYÖRGÖM egy barna szempillaspirálnál többet ne használj!!!
8/14 A kérdező kommentje:
Jó!Csak kérdeztem!Akkor nem használom őket. :)
2012. aug. 12. 21:29
10/14 anonim válasza:
te hülye vagy !!(ha sminkeled magad ,ha nem akkor ne vedd magadra) 11és fél évesen ne minkeld magadatt max színetelen szájfényoszt csőő xd én is csak 12 vok ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!