Általában: szemhéj alapozó, szemhéj púder,szemceruza, szempilla spirál,pirosító,szájfény.Alkalmanként ehhez hozzájöhet szemhéjtus,rúzs,szemöldökceruza és púder is, különleges alkalmakra pedig alapozót is használok (azért nem tartozik a mindennapi sminkhez,mert nem túl problémás a bőröm)
2012. aug. 2. 22:10
6/10 anonim válasza:
Nyáron nem szerencsés az alapozó mert foltokban barnulhatsz le. Egyébként én színezett fényvédőt, spirált. Télen alapozó, korrektor, szempillaspirál, néha szemceruza vagy tus, és rúzs.
2012. aug. 2. 22:40
7/10 anonim válasza:
Alapozó, púder, pirosító, korrektor, (ált. fehér) szemceruza, szemhéjpúder, szemöldök púder, szempillaspirál, valamilyen szájra való cucc (rúzs vagy csak szőlőzsír). Szóval nekem is 9. (20L)
2012. aug. 2. 22:43
8/10 anonim válasza:
Én szemhéjtust használok csak :D
Vagy ritkán ha kísérletezgetek, akkor szemhéjpúder. De az nem naponta. Szóval 1.
2012. aug. 3. 11:29
9/10 anonim válasza:
nallam a szempilla festets az egy ritale ;)) 4-5 fajta rimmelt hasznalok, egyszerre :P nekem igy vallt be, amugy nyaron csak rimmel, puder es egy kis szajfenybol all a sminkem!
2012. aug. 3. 11:57
10/10 anonim válasza:
Nyáron: szempillaspirál, rúzs/szájfény = 2
Télen: spirál, tus, alapozó, rúzs/szájfény = 4
Pont elég, nyáron meg főleg nem jó, ha valaki agyonmázolja magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!