Fiatalok közül van valakinek olyan karórája, amit naponta fel kell húzni, vagy már mindenkinek digitális kijelzésű, vagy más fajta quartz órája van?
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 11:57
1/7 anonim válasza:
nekem rendes számlapos órám van, de nem kell felhúzni, elemmel működik.
2/7 anonim válasza:
szerintem max a nagyon hipsterek között. XD
nekem évek óta sima kis mutatós, fémszíjas órám van, 3 évente cseréltetek venne elemet és kész. :D a modern kor vívmányai. :D
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Végül is ha elemmel működik, akkor az is qartz óra, csak nem digitális kijelzésű.
2011. nov. 25. 12:17
4/7 anonim válasza:
Nekem egy 1955-ös felhúzós Ruhlám van... szép darab, csak majd fel kéne újítani. Pontosabb mint eddig bármelyik quartz órám.
5/7 anonim válasza:
Létezik olyan eco óra, hogy reggelente mozgatni kell, hogy folyamatosan ketyegjen. Nagyon környezetbarát megoldás, de fényt elektromos energiává átalakítani képes is van.
6/7 anonim válasza:
Nekem olyan van. De le szeretném cserélni, mert nem szeretem a felhúzkodást, meg hogy órát kell keresnem ahhoz, hogy beállítsam.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 26. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!