Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha megvan a személyi 14...

Ha megvan a személyi 14 évesen, akkor az elég ahhoz, hogy megcsinálják a piercinget, vagy még akkor is kell szülői?

Figyelt kérdés
egyébként szolnoki üzletről van szó,ha valaki ismerné az ottani üzleteket.
2009. júl. 12. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Ha normális helyen csináltatod és lelkiismeretes az emberünk akkor simán kell a szülői belegyezés 18 éves korodig. Lehet azonban sajnos olyan helyet találni, ahol ezt a szabályt figyelmen kívül hagyják... 28/F
2009. júl. 12. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Elvileg kéne a szülő belegyezése,hiszen Te még kiskorú vagy,hiába a személyi!
2009. júl. 12. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
hivatalosan kell szülő engedély 18 éves korodig. de hát tudod, a cigit,piát is kiadják sokszor, hiába nem tehetnék... ez a szalontól függ
2009. júl. 12. 19:48
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,igazából én is így gondoltam,csak ahogy neten néztem egy üzlet fórumát az volt írva,hogy ha megvan a személyi akkor elkészítik.
2009. júl. 12. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:

velem is eljött anya, és csak szülői engedélyel csinálták. az elsőt. a többit ismerősöm (piercinges) szurta. =)

igaz én bp-i vagyok :$ de normál helyen kell szülői beleegyezés.

2009. júl. 13. 23:02
 6/7 anonim ***** válasza:

én is szolnoki vagyok...és nekem a barátnőm azt mondta h neki mindig kellett vinni szülői beleegyezést...d azt magadnak meg tudod írni:P

csak ne ugy írd ahogy általában szoktál...mert ha megnézik az írásod akk az elég cink lesz=D

am engem is érdekelnének a válaszok=P

2009. júl. 28. 15:36
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:)
2009. júl. 30. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!