14évesen fekete szemceruza nem korai? Meg alapból 14évesen smink? Minek?
Előre leszögezem nem akarok senkinek rosszat,de annyira hülyeségnek tartom.14évesen naponta fekete cerka+barna szemhéjpor+szempillaspirál+szájfény,de minek??Szerintem korai még,főleg ez az ilyen sűrű sminkelés,no meg hogy ennyit.Én is 14/L vagyok,de ritkán sminkelek,általában havonta 5-6x,ha olyan alkalom van esetleg többször,de nem minden nap,és ha hazaérek azonnal lemosom.Mert ugye nem jó ha sokáig ki vagyunk sminkelve.
Szóval nem értem miért jó 14évesen így sminkelni már,ezzel nem csak öregítik magukat a lányok?Ti mit gondoltok erről?
/csak kíváncsiságból kérdezem,nem akarok vitát belőle/
Én 15 vagyok, de nem sminkelem magam.Van szájfényem, és mostanéában használok körrektort a pattnásokra ha nagyon durván néznek ki és olyan helyen vannak h mindenki azt látja már 5 kmrről..amúgy meg a szüleim nem is engednék nekem a sminket, szval...de szempillaspirált azt szeretnék használni.
Szóval így összességében egyet értek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!