Kis tégelyben fekete "massza", ecsettel kell felvinni, szemceruza helyett használandó. Hol találok olyat?
Figyelt kérdés
Képem nincs sajnos és márkát sem tudok, de nem ez a Loreal meg Max Factor, mert nem tudtam megjegyezni ahogyan ránéztem a tégelyre. Fontos lenne. :S2011. aug. 22. 14:08
1/21 anonim válasza:
ez nem szemceruza helyett van, hanem ez szemhéjtus. és van egy csomó márkájú, essence, mac, bobbybrown, szóval sok helyen kapható.
2/21 anonim válasza:
Tégelyes szemhéjtust? Bármelyik drogériában, és szinte minden márkának van olyanja...
3/21 anonim válasza:
Attól függ, mennyit szánsz rá. Az Essence-nek is van párszáz ft-ért, meg a MAC-nek is, persze az jóval drágább. A nagyobb parfümériákban (Douglas, Marioannaud, Müller) nagyonn a választék, mint a kicsikben, ott többfélét is találsz.
4/21 A kérdező kommentje:
2011. aug. 22. 14:39
5/21 anonim válasza:
6/21 anonim válasza:
igen, az tus. nem szemceruza. tégelyes szemceruza NINCS. ez tus és azért olyan sűrű mert van aki úgy gondolja hogy így könnyebb felvinni. benedvesített ecsettel kell felvinni és úgy. az ilyen amúgy is túl pigmentált és túl gyorsan szárad ahhoz hogy szemceruza legyen.
7/21 A kérdező kommentje:
koszonom szepen :)
akkor ZSELES tegelyes tus neven kell keresnem a cuccot. szerintetek melyik markat valasszam? Douglasban, dm-ben lehet kapni? aruk? :)
amugy meg nem azt mondtam, hogy ez szemceruza, csak ahelyett is hasznalhato.
2011. aug. 22. 15:26
8/21 anonim válasza:
igen, tényleg nem azt mondtad de azt mondtad hogy nem tus :D na szóval. kapsz ott is ilyen 500-2000 forint között van különböző máárka.
9/21 anonim válasza:
10/21 anonim válasza:
Tusból sokféle van, ez is az. :) Állítólag az az Essecnce, amit linkeltek fentebb például elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!