Hol lehet kapni fekete körömlakkot?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 18:46
1/7 anonim válasza:
Nézted már akárhol? Mert én már vettem nőnek ilyet és gyakorlatilag bárhova bementem ott volt, még a kommersz helyeken is mint DM, Rossmann és társai.
2/7 A kérdező kommentje:
Néztem, pont ezért kérdezem :)
Bár lehet, hogy nem járok túl sok helyre, ahol ilyenek vannak, mert manapság sehol sem találok :(
2011. okt. 23. 18:51
3/7 A kérdező kommentje:
Ja, ha a DM, Rossmann és társai kommersz helyek, akkor mi nem az?
2011. okt. 23. 18:52
4/7 anonim válasza:
Semmi bajom DM, Rossmann és társaival, de olyan mint a Tesco, minden sarkon van egy és mindenhol ugyan az van. Léteznek baromi drága szalonok, ott bármit megkapsz, tízszeres áron. Egy Esté Lauder-be azért nem mennék be körömlakkot venni a nőmnek. Az egy másik kategória.
Tehát a kommerszet nem lekicsinylően mondtam, arra akartam utalni, hogy gyakorlatilag bárhol kapsz, ahol minimálisan van választék körömlakkból. A DM-ben tutifix, hogy találsz. Én pasi vagyok, ha én találtam, te is fogsz. :)
5/7 anonim válasza:
Ahol van körömlakk, ott fekete is van. A legkisebb 100-as boltokban is van szerintem. Kicsi kis parfümboltokban. (Sőt, valamelyik nap egy büfében is láttam, ott, ahol koncertek meg ilyesmik szoktak lenni...) Drogériákban, kifejezetten márkaboltokban. Hol nézted te, hogy nem találtál?!
6/7 A kérdező kommentje:
Pont 100-asban néztem, ahányban csak jártam, emellett a Tesco-ban is, meg még mit tudom én, hol, és nem volt. Persze nem mindenhol, ezért azt gondoltam, megkérdezem, merre érdemes elindulni.
2011. okt. 23. 22:36
7/7 anonim válasza:
Mebe egy DM-be vagy Rossman -ba ott tutira találsz, különböző márkák közül is válogathatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!