A fiúknak bejön, ha egy lány narancs, fekete körömlakkot hord?
Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 16:21
1/11 anonim válasza:
Van akinek igen, van akinek nem. Attól függ, milyen fiút akarsz megfogni :)
De stílusfixációtól függetlenül egy fényes, nem rikító színű körömlakk mindig szép :)
3/11 anonim válasza:
a narancs szerintem nagyon nem...
a fekete az jo :))
14/L
4/11 anonim válasza:
hát az csak a stílusodtól, kinézetedtől függ.
6/11 anonim válasza:
én a körömlakkot sem szeretem :(
7/11 anonim válasza:
Körömtől is függ.Legyen szép,ápolt, a kéz ápoltsága is fontos, a stílus is,és h a körömlakk milyen állapotban van.Én a narancssárgát még egy lányon sem láttam szépnek.Feketét valamikor én is hordok,de nem a kedvencem,csak ez tetszik a páromnak.
8/11 anonim válasza:
hát, nekem mindegy, számomra az a lényeg hogy ne legyenek nagyok a körmei. soha. vágja szépen le őket..
17F
9/11 anonim válasza:
FÚ ELKÉPZELTEM SZERINTEM LEESNE AZ ÁLLAM HA SZÉPEN VAN MEGCSINÁLVA ^^ SZTEM NAGYON CUKI LEHET <3 olyan legyen küldj fótót! (privát üzibe linket a kepfeltoltes.hu-ról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!