Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kis tégelyben fekete "massza",...

Kis tégelyben fekete "massza", ecsettel kell felvinni, szemceruza helyett használandó. Hol találok olyat?

Figyelt kérdés
Képem nincs sajnos és márkát sem tudok, de nem ez a Loreal meg Max Factor, mert nem tudtam megjegyezni ahogyan ránéztem a tégelyre. Fontos lenne. :S
2011. aug. 22. 14:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

köszönöm :D

egy picit jobb márka, mint az Essence? pl. Mac mennyibe kerülhet? Loreal ebből a termékből nincs? vagy bemegyek douglasba és ott több félét kaphatok? ez a Bobbi Brown mennyibe kerülhet?

2011. aug. 22. 16:46
 12/21 anonim ***** válasza:
a mac és a bobbibrown kb 5-6000be kerülhet.
2011. aug. 22. 18:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Az Essence irtó jó, nemrég vettem, 900 forint és szerintem az árához képest nagyon jó. 500 forintért ecsetet is vehetsz hozzá. :)
2011. aug. 22. 18:37
 14/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, holnap be is megyek a Douglasba, remélem sok márka közül válogathatok. :)
2011. aug. 22. 18:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Ne a legmárkásabbat, meg a legdrágábbat akard megvenni, hanem a legjobbat. Az ár, a márka és a minőség nem feltétlenül egyenesen arányosak...
2011. aug. 23. 13:15
 16/21 A kérdező kommentje:
ez igaz, de mondjuk egy Miss Sportyt nem hasonlítanék a Mac-hez. :)
2011. aug. 23. 17:27
 17/21 anonim ***** válasza:

ma 17:27

Nem is tettük ezt. Mindegy... Arra költöd a pénzed (vagy anyukádét), amire akarod.

2011. aug. 23. 18:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Bocsi az offert, de az essences tust azzal az ecsettel konnyen lehet hasznalni?nem annyira erossegem a tus vonal huzas.:/
2011. nov. 30. 16:52
 19/21 A kérdező kommentje:

én nem tudom, mert még nem vettem :-?

de az avonban is láttam ma, hogy van zselés tus és ahhoz olyan féloldalas ecsetet lehet rendelni. szerintetek az jó lehet? :S meg az avonos úgy összességében? vagy az essence jobb? :S

2011. nov. 30. 17:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Utolso voltam. Ma vettem essences tust meg ecsetet....igaz vmi baron szetbarmolta picit..de nem veszes..meg csak egy db volt..pedig ketto rossnannba is voltam...kiprobaltam..es nagyon jo...meg sztem sokaig eleg is...tehat hiaba 899...naponta ugy se hasznalom...tehat jah...es sose huztam meg ilyen szep vonalat..pedig bena vagyok...remelem akkor is szep lesz ha megyek is vjova es nem csak ese kihuzom alvas elott kiprobalasra.xd egy lilat lehet veszek meg..nekem abszolut bejon:) avonba nem lattam sose meg..elekrulte akkor a figyepmem...:O tust se..ecseet se..esetleg mostani katalogusba benne van??
2011. dec. 1. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!