Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14évesen fekete szemceruza...

14évesen fekete szemceruza nem korai? Meg alapból 14évesen smink? Minek?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem nem akarok senkinek rosszat,de annyira hülyeségnek tartom.14évesen naponta fekete cerka+barna szemhéjpor+szempillaspirál+szájfény,de minek??Szerintem korai még,főleg ez az ilyen sűrű sminkelés,no meg hogy ennyit.Én is 14/L vagyok,de ritkán sminkelek,általában havonta 5-6x,ha olyan alkalom van esetleg többször,de nem minden nap,és ha hazaérek azonnal lemosom.Mert ugye nem jó ha sokáig ki vagyunk sminkelve.

Szóval nem értem miért jó 14évesen így sminkelni már,ezzel nem csak öregítik magukat a lányok?Ti mit gondoltok erről?

/csak kíváncsiságból kérdezem,nem akarok vitát belőle/

2009. júl. 9. 18:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Egyik rokonom egyik nap idejött alul-fölül kihúzott szemmel,(hidegben!) derekát villogtató pulcsiban, de nemám picit, olyan 15-20 centit kilógott a hasa.. most megy 7.-be!! Azt hittem hanyatt vágom magam tőle.Én 17 vagyok,lassan 18,és nem sminkelek minden nap, suliba néha szoktam,de nem tartom feltétlen fontosnak.Szóval egyetértek veled,14 évesen túlzás szerintem
2009. júl. 9. 18:32
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Első vagyok,annyira azért nem egyiknap volt,még régebben volt hideg:D
2009. júl. 9. 18:38
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Én 12 évesen kezdtem el sminkelni. Szerintem nem szoroz, nem oszt. Ha valaki így érzi jól magát, akkor miért ne? De mondjuk azt én sem értem, hogy minek túlzásba vinni.. Néhány lány annyira ki van kenve, hogy az már vicces, szinte karikatúra. Mondjuk most, pár év után én már ki sem tudok menni az utcára smink nélkul, de van olyan nap, amikor nem festem ki magam.. pl. vasárnap, mikor nem megyek sehova.
2009. júl. 9. 18:40
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a teljes smink ennyi idősen még túl sok, de egy szimpla szemceruza még mondhatni oké, de attól még teljesen fölösleges... Én általában csak szemcekát használok, néha még korrektort meg szempillaspirált, és nemsokára 22 leszek.
2009. júl. 9. 18:42
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

A teljes smink tényleg fölösleges,de szerintem azzal nincs gond ha kihúzza egy 14 éves a szemét feketével. Én régebben zöld vagy lila szemceruzát használtam :D

Nálam suliidőben általában azért marad el a szemfestés mert nincs reggel időm rá :D

14/L

2009. júl. 9. 19:12
 6/13 A kérdező kommentje:

Jó látni,hogy nem csak én gondolkozok így!(:

Én is ritkán sminkelek,akkor is korrektor ha kell,spirál szájfény.Esetleg szemcerka vagy szemhéjpor,de teljes sminket sosem csinálok,mert az még korai!!!Legalábbis szerintem,de biztos sokan máshogy gondolkoznak!

2009. júl. 9. 19:13
 7/13 anonim ***** válasza:
46%

A tarka szemcerkás vagyok :)

Sokak szerint 12 évesen a szex sem korai. Ne foglalkozz másokkal,neked érett a gondolkodásod,és ezt sok 14 éves megirigyelhetné :D

2009. júl. 9. 19:30
 8/13 anonim ***** válasza:
20%

szijja.

nem értek veled egyet. 14 vagyok, ősszel leszek 15. nem vagyok egy ronda lány, sőt... (most ne egozzatok le légyszíves..).. de mégis minden nap sminkelek.. nem is keveset. de nagyon jó miőségű (clinique..) cuccokat használok. napi rutin: korrektor.. nagyon pici alapozó, tényleg csak 1-2 csepp, púder, pirosító-bronzosítópor. enyhén szemhéjpúder+ felül cicásan szemhéjtus+ alapozó spirál, és sima szempillaspirál. használok még szájceruzát nagyon vékonyan+ szájfényt. most mindenki lefog pontozni mint az állalt, de én így érzem jól magam. a smink előtt bekenem hidratáló krémmel, amint megtehetem lemosom alaposan, újra hidratálom... anyum is ezt cinálta 14 évesen, tökéálestes a bőre mostis.. tehát én NEM értek egyet!:))

2009. júl. 9. 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Néhány osztálytársam mindennap sminkeli magát,(most megyünk nyolcadikba) és az egyik csaj egyszer eljött smink nélkül, én alig tudtam ráismerni. A bőre olyan volt smink nélkül, mint 1 öregasszonyé, és még csak 14 éves, akk mi lesz vele később!?

Szerintem ennyi idősen felesleges sminkelni, ráérünk később is.:]

2009. júl. 9. 22:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan egy éve sminkelem magam 16 vagyok...de én már nem tudok ugy kimenni az utcára hogyha nem vagyok kifestve,valahogy nem érzem olyankor jól magam!De hogyha te nem akarod magad festeni akkor nem kell...hiszen mindenki természetesen a legszebb!:)
2009. júl. 10. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!