Nem szokott a fekete szemceruza befolyni a szemzugotokba? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Párat pislogok és már befolyik :( és nagyon csúnya lesz. Mit tehetek ellene?2011. júl. 29. 11:04
1/7 anonim válasza:
Néha menj tükörközelbe és egy PZS sarkával kapd ki onnan, ennyi. :) Csak egy mozdulat.
2/7 anonim válasza:
az olcsó kínai szemcerka nem folyik bele, már 3 éve használ, még nem volt szembetegségem:D
3/7 anonim válasza:
De, nekem is beleszokott folyni.
Általában kiszoktam szedni zsebkendővel, vagy a kezemmel.
4/7 A kérdező kommentje:
én is le szoktam törölni, de akkor már nem lesz olyan szép :( valami sminke trükkel nem lehet megoldani hogy szép maradjon?
2011. júl. 29. 11:37
5/7 hot_kiss válasza:
Azért is belefolyhat, mert véletlenül ment a szemgolyódra és ott ürül ki. Szerintem próbálj oda tenni egy kis bőrszíneddel megegyező port, az segíthet.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot
2011. júl. 29. 12:32
7/7 anonim válasza:
a, szar a szemceruzad
b, szar a sminked
c, rosszul kened fel
d, balszerencses vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!