Segitenétek Esküvői sminkben?
Neki is hasonló adottsági vannak, mint neked, kivétel a szeme. Szerintem ez nagyon szép, kicsit visszafogott, de mégis látszik, hogy van rajta, egy kevés, természetes smink: [link]
Vagy egy kis bordós beütéses: [link]
Ez már viszont kicsit erősebb, de lehet, hogy pont ennyire szeretnél sminkelni. :) Kicsit korallos a szemsmink, szerintem szép. [link]
Ilyenekre gondoltál?
nem tudom, hogy követed-e a facebookon, vagy láttad-e már ezt a videót, de Nóra tökéletes tippeket ad: [link]
Első voltam. :))
szerintem arra azért figyelj, hogy a nagyon feltűnő trendi smink pár év múlva nem lesz az, és a fotókat akkoris fogod mutogatni
pl van ismerősöm, aki a 80-as években készült esküvői fotóit csak a következő kommentel mutaogatja: tudod akkor az volt a divat
szóval én nem választanék nagyon szineset... inkább a nagyon jó minőségű természetesnek tűnő sminkre szavaznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!