Sminkben vagy smink nélkül látod magad szebbnek?
hát mindegyiket szoktam.
Ha megyek valahova akkor azért szemcerka,spirált felrakok de semmi mást.Hétvégente meg ha itthon vagyok akkor nem kenem ki magam.
Nekem azt mondják, hogy nagyon szép szemem van, amit ki szoktam emelni fekete spirállal és szemceruzával. Néha, ha olyan kedvem van, még egy kis csillámot is rakok a szemhéjamra, de nem azt a gusztustalanul látszó fajtát, hanem a halványabbikat. (:
Smink nélkül nincs kiemelve a szemem, ami nem csúnya, csak fura, de ha ki van emelve, akkor azért jobban tetszik. (:
Sminkben.El kell tüntetni a szemem alól a vizesárkot,különben úgy nézek ki,mint akit elbocsájtottak Auschwitzból.
Kedves utcsó,te hol veszel olyan nem gusztustalannak látszó csillámot?Régóta szeretnék már valami ilyesmit vagy selyemport,de akármelyikbe nyúlok,tiszta csilli lesz az ujjam,azt meg nem szeretném,ha apró tükrök lennének a szememen.:)
Nekem genetikailag karikásak a szemeim (tök m1 mennyit alszok) így azt "muszáj" eltűntetni korrektorral, mert tényleg gázos. Egyébként nyáron nem szoktam nagyon sminkelni, szemcerka, szempillaspirál.
Hűvösebb időben viszont komplett sminket készítek magamnak (alapozó, púder, pirosító, korrektor, szemcerka, spirál, szájfény)
ma 08:54:
Ami nekem van, az elég régi, de a DM-ben vettem és ilyen csillám stift, de nem a sima poros, hanem zselé is van benne. Rózsaszín színű az enyém, nem tudom, hogy van e másmilyenben is. Remélem segítettem.
Igen,köszi,megnézem.!
Van esetleg valami márkája?Vagy merre keressem?
Sminkkel egyszerűen nem magamat látom a tükörben. Nem szeretem magam másnak mutatni, mint ami/amilyen vagyok. (Ez belső tulajdonságokban is jellemző rám, magamat adom, őszinte vagyok. A sminkelés is ilyesmi csak egy külső megnyilvánulás.)
Igaz ugyan, ha profin kisminkelnek (magamnak nem tudom), akkor sokkal szebbnek látom magam. Már csak azáltal is, hogy eltűntethetőek az aktuális pattanások vagy sötétíthető kicsit a bőr, stb.
De nem érzem úgy jól magam, mégha szebbé is tesz. Olyan mesterkélt, mintha maszk lenne a fejemen, mintha bújkálni akarnék.
Jobban érzem magam, vagyis önmagamnak érzem magam akkor, ha nincs rajtam smink. Nincs rá szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!