Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkben vagy smink nélkül...

Sminkben vagy smink nélkül látod magad szebbnek?

Figyelt kérdés
Én évekig nagyon sminkes voltam, de mostanában nagyon megtetszettem magamnak smink nélkül is. Már egyre többször megyek el itthonról nagyon kevés sminkkel.
2011. aug. 31. 06:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Minimális sminkben (szempillaspirál, szájfény, korrektor) szerintem mindenki szebb. Én is csak ennyit használok legtöbbször, és így szebbnek látom magam.
2011. aug. 31. 09:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szolid sminkben látom magam a legszebbnek. Még ha ritkán bulizni megyek, akkor sem viszem túlzásba a sminkelést. Buliba vagy fekete szemceruzát vagy tust használok és szempillaspirált, meg egy kis korrektort.

A mindennapokban barna szemceruzát használok, a szemhéjamra is természetes árnyalatú (barackos,barnás) szemhéjpúdert teszek. Ez természetes, lágy smink. Így nagyon jól érzem magam.

Smink nélkül is megvagyok, de ha megyek valahova inkább sminkelek.

16/L

2011. aug. 31. 09:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

én igaziból nem tudok erre teljes mértékben válaszolni....egyikse szebb,csak más

ha muszáj választani akkor azt mondom sminkben szebb,mert ki van emelve a szemem,de természetesen,smink nélkül olyan könnyed hatása van az arcomnak:) én csak ritkán sminkelem magam,akkor is csak szemcerka,szempillaspirál,néha szájfény

alapozót és korrektort sose használtam,mert tönkreteszi a bőrt (kivéve az ilyen természetesek,de azok meg drágák) és maszkot rak a bőrömre....1x volt rajtam,akkor se szerettem:/

2011. aug. 31. 10:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a smink csak kijavítja a hibáimat és kiemeli a szemem.A minimális smink(korrektor,púder,szempillaspiráll) mindenkit szebbé tesz.
2011. aug. 31. 10:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Általában úgy van, hogy reggel, smink nélkül látom magam olyan szépnek, hogy ne kelljen smink (persze csak ha eleget alszom), aztán ha tényleg ki is merészkedem smink nélkül itthonról, mire hazaérek, és tükörbe nézek, sokkal rosszabb. Úgyhogy általában inkább sminkelek, kivéve a meleg nyári napokat, amikor a sminktől csak még elgyötörtebben nézek ki a nap végére.
2011. aug. 31. 11:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sminkben.De csak kevés sminket használok, szempillaspirál, pirosító, színezett ajakápoló.A szemem hatalmas kékeszöld, de mégis szinte elveszik az arcomban, ha nem használok spirált.A bőröm meg olyan világos, hogy ha nem használok pirosítót akkor úgy nézek ki mint aki negyven évig be volt zárva a pincébe:)18/L
2011. aug. 31. 13:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A csillámstift márkája S-HE! :D
2011. aug. 31. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!