Az amerikai filmekben miért ébrednek talpig sminkben a színésznők?
Figyelt kérdés
tök hiteltelen, én ébredés után olyan vagyok mint a mosott sz*r és tudom hogy ők is olyanok volnának igazából2011. okt. 29. 00:14
1/10 Smartguy86 válasza:
Azért mert az csak egy film.
2/10 anonim válasza:
Nem csak az amerikai filmekben.
3/10 anonim válasza:
smink nélkül rondák lennének :/
4/10 anonim válasza:
értelmes a kérdés. mert film, média, fontos a külső, esztétika.
5/10 A kérdező kommentje:
amolyan költői kérdés volt ez inkább, azért raktam fel itt mert kíváncsi voltam mi a véleményetek róla
2011. okt. 30. 08:58
6/10 anonim válasza:
nyilván azért,mert borzasztóan néznének ki :D egyébként szerintem is nevetséges, senki nem fekszik le úgy..legalábbis aki normális :)
7/10 anonim válasza:
én se tom, de szerintem olyan idegesítő
8/10 anonim válasza:
A filmekben a pasikon is smink van. A bevilágítás miatt kell, ha nincsenek kifestve, a bőrszínük és az árnyékok hülyén néznek ki.
Ha viszont a smink meglátszik, és nem illik a jelenetbe, akkor béna a sminkes.
9/10 anonim válasza:
Ez olyan mint amikor 10 cm-es magassarkúban,öltönyben,kosztümben vagy csizmában mászkálnak otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!