Nagyon fáj az orr piercing?
a karikás dolgot kérdezd meg, mert lehet, hogy akkor előbbre kell lőni, vagy ilyesmi, ezt én nem tudom.
én pár hete csináltattam orr-pc.-t, és igen, eléggé fájt. ettől függetlenül újra megcsináltatnám. :)
nekem speckó nem volt semmi, nem volt piros, kívülről sem látszott, hogy be lenne gyulladva, még vérezni sem vérzett, DE pl. ott van egyik barátnőm, akinek viszont ömlött a vér az orrából, piros volt, és hatalmasra gyulladt. ez nagyon emberfüggő, szóval ez majd kiderül, ha te is megcsináltattad. :)
kenegetni kell, igen, napi 2x 100%-os alkohollal kell fertőtleníteni, majd betadinnal bekenni.
arra viszont felhívnám a figyelmedet, hogy az én bőröm olyan anyagot termel, ami oldja a strasszkövecske ragasztóját, ergó már hetek óta küzdök azzal, hogy kiesik mindenféle-fajta strasszos piercing köve a helyéről. ha veled is megtörténik, akkor ne ijedj meg, van ilyen. :( :)
sok sikert!
Nekem egyáltalán nem fájt, amikor csinálták, csak lőtték, és eltaláltak egy könnycsatornát :D /úgyhogy "sírtam" egy sort, de nem a fájdalomtól/ Inkább pont a lövetés miatt utána eléggé begyulladt, így inkább azt ajánlanám, ha lehet akkor szúrasd, mert akkor jobban fáj de kevésbé fog begyulladni utána.
Nálam annyi volt a gond, hogy nagyon sok féle fémet nem bírt az orrom, egy jó darabig csak szilikonos piercinget tudtam meghordani, mert az összes többitől begyulladt. sőt, a bogyóst sem bírtam elvilelni. De ha karikát akarsz bele, akkor ezek lényegtelenek.
Szerintem érdemes előre karika után nézelődni, hogy ahhoz mérten tudják lőni / szúrni a lyukat. Sajnos behatárolt hogy hová tudják megcsinálni, nekem sem oda csinálták ahová szerettem volna eredetileg, mert túl porcos az orrom.
Azóta már lehet meg is lett a piercinged, sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!