Fontos! Melyik jobb köldök piercing anyag az orvosi acél vagy a bioplast?
Nehéz olyant mondani, hogy jobb, vagy nem jobb, más.
Az orvosi acél strapabíró. Nem antiallergén, mert antiallergén az a szer, gyógyszer, amit valamilyen allergiás tünet ellen, vagy annak elkerülésére használnak.
Márpedig az orvosi acél elengedhetetlen összetevője a nikkel a rozsdamentesség érdekében.
Fontos jellemzője egyéni alkalmazhatóság szempontjából a nikkel kiválása. Ha valaki nikkel-allergiás (ezt előbb-utóbb megtudja), nem fogja bírni, aki nem az, azt egyáltalán nem zavarja.
Fentek miatt több, mint nem illik, tilos orvosi acélból beültetett ékszert készíteni, amit a viselője nem tud kiszedni probléma esetén. Erre példa a microdermal ékszertalp orvosi acélból.
A bioplast biokompatibilis műanyag, kifejezetten fémallergiásoknak. Az acélhoz képest puha, vágható.
köszönöm a válaszokat:)
nekem már volt egyszer köldök piercingem csak sajnos elvékonyodott a bôr és mostanában majd ujra akarom szúratni csak azt nem tudom hogy milyen anyagú legyen. mert arról is hallottam hogy az orvosi fémnek is vannak különbözö fajtái és a legjobb minôség az orvosi acél. a bioplastról meg nem hallottam olyat hogy valakinek is ne bírná a bôre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!