Piercing-para! Miért esik ki a strassz?
Az orromban van piercing, pár hete lyukasztották, de már a 2. napon kiesett a strasszkövecske a helyéről. Rögtön azután vissza is mentem, ki is cserélték egy másikra, és mondták, hogy óvatosan kenegessem a betadinnal. Utána sokáig nem is kentem, mivel amúgy se gyulladt be, meg ilyesmi, ennek ellenére a csere-pc. strassza is kiesett 2-3 nap múlva.
Most vettem egy újat, egy teljesen más fajtát/formát, de végtére is strasszosat. Tegnapelőtt este betettem, ma reggelre megint kiesett a kövecske.
Óvatosan bánok vele, akár a hímes tojással. Nem kenegetem, nem fogdosom, nem csinálok vele semmit, mégis kiesik. A lyukkal amúgy nincsen semmi baj, csak minden egyes strassz kiesik a piercingből.
Vélemények? Nem szeretném kivenni, mert nem két fillérért csináltam, ha egy mód és lehetőség van rá, akkor valahogyan meg szeretném oldani, hogy strasszos piercinget is tudjak hordani.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
igazából én már azzal is próbáltam, még az első alkalommal, de egyszerűen nem használt, mert utána is kiesett... :/ :(
lehet adjam fel a strasszos piercingeket, és vegyek nem köveset? :(
Üdv!
Amíg nem találsz megfelelőt, ne vedd ki valóban, nehogy benőjön, vagy összehúzódjon esetleg a lyuk!
Olykor eljutnak hozzánk is ezek a problémák.
A mi webáruházunkban a köves orrékszerek kizárólag foglalt kövekkel kaphatók mindenféle anyagból (orvosi acél, titán, arany, ezüst, bioplaszt)! Van olyan (ezüst, bioplaszt), amit még nem tettünk fel, de akkor is van. Mindegyik Swarovki-kristályos.
A foglalt kő nem esik ki, tehát feladni nem kell az ügyet!
Reklamációmentes az áru, nagyon sok szalon is használja!
Amelyik pedig nem, az vagy sajnálja a minimális árkülönbözetet a ragasztott kövesekhez képest, így vállalja reklamációk tömegét, mert a renoméja darabonként megér neki alig néhány száz forintot, vagy nem hallott arról, hogy lehet másként is. Nem is kérdezem, hogy hol is...
Az, hogy a bőröd termel olyan anyagot ami ragasztóoldó, szimpla butaság, maradjunk ennyiben, a "mondani kell neki valamit" kategória. Gyenge alapból a ragasztó, és jól behatárolható helyekről származnak a "kőeldobó" ékszerek.
Üdv: Zoltán
Kedves Zoltán!
Köszönöm a választ, mindenképpen utána fogok nézni az ajánlott piercingeknek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!