Ki milyen körömlakkot használ? Szín-márka?
essence:bőrszínű,halvány lila,élénk piros :)
de elvileg minden színt szeretek (:
márka változó, ami bejön azt veszem :D
ált a kékes, és valamiképpen nem egyszerű lakkokra utazom(pl van benne csillogás, ha más szögben nézzük több színben látjuk stb) :D
a márka nekem is mindegy, hiszen a dm-be vagy a müllerbe vannak 1000FT-os körömlakkok, amik semmivel sem jobbak, mint a 300FT-osok.:D viszont ez: [link] nagyon tetszik*-* valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet ilyet venni?
ami még nagyon tetszik mostanság az a Rapsodi márkából egy babarózsaszín, aminek pici gyöngyházfénye van.♥ valaki tudja, hogy hol lehet ezt a kettőt venni?
Én dm-ben szoktam látni manhattan termékeket, ott van állványa. Legalábbis ahova én járok dm-be van. Szerintem ott érdemes megnézni ezt a lakkot.
Régebben én is használtam rapsodi lakkot, akkor egy noname kis drogériás üzletben vettem. Szerintem eurós boltban, van kisebb drogériás üzletben érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!